Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Eindelijk is het zover, het nieuwbouwproject "Het Sumatraplantsoen" is in verkoop!

Gelegen in een van de leukste buurten van Amsterdam ligt het project Het Sumatraplantsoen! Maar liefst 52 woningen in de Indische Buurt, waarvan 48 maisonnettes en 4 appartementen, bieden wij nu te koop aan!

Het gehele project bestaat uit drie woonblokken. In blok 1 en blok 3 komen vrije sector en sociale huurwoningen, blok 2 daar en tegen bestaat uit 52 koopwoningen en 20 vrije sector huurwoningen. Doordat blok 3 al gerealiseerd is, geeft dit een zeer goede indicatie voor de bouwstijl van deze 52 koopwoningen.

De koopwoningen zijn ruime appartementen, ieder voorzien een een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en iedere woning heeft een heerlijke buitenruimte gesitueerd op het zuiden, uitkijkend over de grote binnentuin, dit varieert tussen een ruim balkon, een terras of een ruim dakterras op de zesde verdieping. Daarnaast beschikt iedere woning over een berging op de begane grond, ofwel van alle gemakken voorzien. Iedere koper heeft de mogelijkheid om op de begane grond een stallingsplaats te kopen.

Deze prachtige woningen zijn gelegen in Amsterdam Oost, de gewilde Indische Buurt, welke de afgelopen jaren veranderd is tot een geliefde oude stadswijk met prachtige gerenoveerde panden met veel voorzieningen op loopafstand. Het heeft een centrale ligging nabij de dagelijkse Dappermarkt, het Oosterpark, het Tropenmuseum en dichtbij Artis. Voor de (buurt)winkels kunt u onder andere terecht op de Javastraat, Molukkenstraat en de Eerste Van Swindenstraat. In de buurt zitten veel populaire eetgelegenheden en caf├ęs zoals Bar Basquiat, Drovers Dog, Walter Woodbury, Hartje Oost, Venkel, Studio K en Wilde Zwijnen.

Naast de vele voorzieningen in de buurt, is de Indische buurt bovendien ook nog eens erg goed te bereiken. Met de auto ben je zo op de ring A10, met het openbaar vervoer, de auto via de A10 en met de trein die met het Muiderpoortstation in slechts enkele minuten fietsen te bereiken is. Wat veel mensen niet weten is dat je vanuit de Indische buurt Sumatraplantsoen in slechts een kwartier fietsen midden op de Dam staat.

Bent u op zoek naar meer informatie over het project met de verkoop documentatie, dit vindt u op sumatraplantsoen.nl

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Eigen Haard

Types