Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Toe aan de volgende stap in uw wooncarrière?

Nu Elzenhagen Noord als woongebied bijna voltooid is, wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van het naastgelegen Noorderkwartier. Een nieuw deelplan binnen het ‘CAN-gebied’ (Centrum Amsterdam Noord), gelegen langs het sfeervolle water van de Elzenhagensingel en in de nabijheid van het nieuwe metrostation Noord. Noorderkwartier biedt straks ruimte aan diverse woningtypen in de koopsector. Uniek is dat er voor het eerst ook vrije kavels aangeboden zullen worden; Create@Noord!

Create uw droomhuis op één van de 24 zelfbouwkavels en geniet straks van een grote stadswoning met een prachtige voor- en achtertuin en een eigen parkeerplaats. Create zoals u het wilt. Groot of groter. De kavels van de stadswoningen zijn circa 5,40 meter breed en bieden ruimte aan een woonoppervlakte vanaf 150 tot maar liefst 225 m2! U bent vrij om een huis te ontwerpen en te bouwen zoals u het wilt. Drie of vier woonlagen, kleine of juist grote ramen, een grote woonkeuken op de begane grond of werken aan huis. Bij Create@Noord mag u dat helemaal zelf bedenken! Spelregels worden vastgelegd in een kavelpaspoort om binnen de grote vrijheid en mogelijkheden te zorgen voor samenhang tussen de diverse ontwerpen en een prettige woonsfeer.

De plannen binnen het Noorderkwartier worden op dit moment uitgewerkt. U kunt zich echter nu alvast als belangstellende inschrijven. U blijft dan geïnformeerd over de voortgang van de plannen en wordt automatisch uitgenodigd als de kavels daadwerkelijk in verkoop gaan!

U kunt zich inschrijven als belangstellende op de site http://www.createatnoord.nl/.
 

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest