Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Op de huidige parkeer- en groenstrook tussen de Prinsesseweg en de Koningsstraat in Zandvoort ontwikkeld AM het vervolg van het Louis Davids Carré met de naam Louis Davids Kwartier. Het project wordt ontworpen in de typisch zandvoortse sfeer met veel individuele details zoals erkers, bloemkozijnen en typerende dakkapellen.

AM heeft dit project samen met de potentiële kopers ontwikkeld. Door middel van enquêtes hebben geïnteresseerden hun woonvoorkeuren aangegeven. Dit heeft geresulteerd in een project met 32 eengezinswoningen en 11 appartementen.

De woningen zijn in de basis in 4 hoofdtypen verdeeld. Aan de Koningsstraat komen 12 woningen van ca 95 m2 met een dakterras. Aan het eind van dit blok komen 2 woningen van ca 113 m2 met tuin. Aan de Prinsesseweg komen 2 verschillende woningtypes. Het eerste blok betreft 12 herenhuizen met een tuin. Deze worden in drie verschillende varianten aangeboden,3 lagen met een plat dak, 3 lagen met een kap en 4 lagen met een kap.

Het tweede blok betreft de zogenaamde dekwoningen, deze worden zowel in 3 lagen als in 4 lagen aangeboden en hebben een dektuin van bijna 20 meter lang.

Op de kop van het project wordt een kelinschalig appartementgebouw met 11 appartementen ontwikkeld. Het gebouw krijgt met een torentje op de hoek een echte Zandvoortse uitstraling. De appartementen variëren van 56 tot 138 m2.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
AM | Noordwest

Types