Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Stijlvolle nieuwbouw vlakbij Amsterdam en Haarlem
Aan de zuidkant van Hoofddorp wordt een bijzondere woonwijk ontwikkeld. Over enkele jaren bestaat hij uit zo’n 1200 woningen met een heel eigen bouwstijl. Van appartementen tot rij-, hoek- en twee-onder-één kapwoningen. Maar ook vrijstaande woningen en zelfbouwkavels. Of u nu jong bent of al wat ouder. Met een gezin of (weer) zonder. Er is voor elk wat wils! In Tudorpark vindt u stijlvolle nieuwbouw vlakbij Amsterdam en Haarlem.

Unieke bouwstijl in de Randstad
Wat dit nieuwbouwproject echt bijzonder maakt, is de karakteristieke Engelse Tudorbouwstijl. Herkenbaar zijn de steile daken met vlakke pannen, ramen met roedeverdelingen en opvallende schoorstenen. En dat allemaal in de Randstad. Vlakbij Amsterdam en Haarlem.

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Alle woningen voldoen aan de strengste duurzaamheidseisen. Dat scheelt in de vaste lasten en onderhoudskosten en maakt de prijs-kwaliteitverhouding meer dan uitstekend.

In Tudorpark veel variatie en kwaliteit

Geen standaardwoningen, maar veel verschillende woningtypes die met gevoel voor detail zijn gebouwd. Dat is wonen met kwaliteit. Winkels en scholen vindt u in de buurt. Net als sportvoorzieningen en de Toolenburger Plas, waar u heerlijk kunt relaxen. De omgeving heeft dus ook veel kwaliteit.

Landelijk karakter, dichtbij Amsterdam en Haarlem

Tudorpark biedt u de ruimte en sfeer van een romantisch plattelandsdorp, maar dan midden in de Randstad. Restaurants, winkels, scholen en sportfaciliteiten zitten in de buurt. Het is een prachtige woonwijk in wording met de Toolenburger Plas op loop- of fietsafstand. Maar u bent ook zo in Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Schiphol voor alle stadse en zelfs internationale genoegens. Een ideale plek dus om te wonen.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Ymere

Types