Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Narva Eiland West
De Houthaven, ooit decor van drijvend hout, zover het oog reikt, is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk. In het westen van het Narva Eiland komt Narva Eiland West.
Bekijk de VR-tour van Narva Eiland West.

Bekijk live beelden van de bouwplaats van de Houthavens!

Er is nog maar één woning beschikbaar:

  • Nog één Kadewoning beschikbaar vanaf € 923.114,- v.o.n. Unieke kans! Wonen aan het water in het centrum van Amsterdam, aan één van de nieuwe grachten in de Houthaven. 
Een weergaloze locatie
Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek met ook nog eens een park om de hoek. Het wordt een fantastische plek om te wonen. Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels, basisschool, middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord. Het eiland wordt autoluw. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek.

De planning – bouw is gestart!
De bouw van het prachtige plan Narva Eiland West is gestart. De oplevering van Narva Eiland West is gepland voor het 3e kwartaal van 2019.

Duurzaamheid en de duurzaamheidshypotheek
Alle woningen in Houthaven worden 100 procent klimaatneutraal. Dit levert voordeel op in jouw energierekening én in de financiële mogelijkheden bij aankoop van een woning. Via VORM Finance heeft u de mogelijkheid een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten hierbij gelden speciale duurzaamheidstarieven en dus de scherpste rente percentages. Wil je weten wat dat betekend in de maandlasten? Bel VORM Finance 0186 - 618 777 en vraag naar een Houthaven Quickscan bij Michel Kion of Richard Stolwijk of mail ons m.kion@vorm.nl, r.stolwijk@vorm.nl.
Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Vorm Ontwikkeling B.V.

Types