Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Narva Eiland West
Narva Eiland West is een bijzonder, aantrekkelijk, klimaatneutraal appartementengebouw met diverse woningtypen in de prachtige Houthaven in Amsterdam.

Nog enkele luxe woningen te koop!
Bekijk de beschikbaarheid van alle woningtypes.
In Narva Eiland West zijn er nog enkele luxe woningen te koop:

  • Enorm grote HERENHUIZEN van maar liefst 3 lagen van totaal ruim 200 m2, pal aan het water, met leuke tuin én een heerlijk terras. Bij deze Herenhuizen heb je de beschikking over 3 woonlagen: De begane grond, de eerste verdieping én ook nog eens het enorme souterrain. Vraag naar de diverse indelingsmogelijkheden. Denk bij deze Herenhuizen aan een praktijk aan huis, een ruimte voor de nanny, een grote speelkamer óf gewoon voldoende kamers – en badkamers – voor een groot gezin! Het kan allemaal in deze riante Herenhuizen. De koopsommen zijn vanaf circa € 1.120.177,- v.o.n. inclusief twee jaar indexcanon erfpacht.
Deze Herenhuizen zijn eigenlijk met het enorme souterrain een klassieke woning in een modern jasje. De woningen zijn allemaal perfect afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. De woningen zijn ruim en er zijn diverse indelingsvarianten gemaakt om een idee te kunnen krijgen hoe de woning kan worden ingericht. Narva Eiland West beschikt over een eigen parkeergarage onder het gebouw, ruime fietsenstalling, eigen (inpandige) berging, mooie gezamenlijke binnentuin en duurzame energieopwekking met zonnepanelen.

Duurzaamheid en de duurzaamheidshypotheek
Heel Houthaven wordt 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. Omdat de woningen in Narva Eiland West duurzaam gebouwd worden heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. U kunt NU al een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen. Duurzaamheidshypotheek met rentes tot wel 1,55% 10 jaar vast, vraag naar de mogelijkheden.

De gratis financiële Quickscan van VORM Finance
Wilt u op voorhand al weten of ook u in Narva Eiland West kunt gaan wonen en wat uw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer dan van onze Quickscan-servive en u weet snel waar u aan toe bent. Vanaf heden is ons Quickscan-loket geopend. Wilt u meer weten, een Quickscan opvragen óf direct een afspraak maken? Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Narva Eiland West. U kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl, M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl . Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Een weergaloze locatie
De Houthaven, ooit decor van drijvend hout, zover het oog reikt, is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk.
In het westen van het Narva Eiland komt Narva Eiland West. Het eiland wordt autoluw. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek met ook nog eens een park om de hoek. Het wordt een fantastische plek om te wonen. Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels, basisschool, middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.
  
De planning
De bouw van het prachtige plan Narva Eiland West is gestart. De oplevering van Narva Eiland West is gepland voor het 3e kwartaal van 2019.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Narva Eiland West? Meld je dan aan als belangstellende  via deze website. Je krijgt dan automatisch het laatste nieuws in je mailbox. Of heb je een vraag? Bel, SMS óf Whatsapp met onze Verkoopmanager Eric van Oversteeg, tel.nr. 0653418275.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Vorm Ontwikkeling B.V.

Types