Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier. Live, Life, Love. Bekijk hier de VR-tour.

Bekijk live beelden van de bouwplaats van Life!

Er zijn nog maar enkele luxe woningen beschikbaar in Life:

  • Prachtige TOPappartementen op de bovenste (4e) verdieping met onder andere twee balkons en ruim 142 m2 woonoppervlak. De TOPappartementen zijn gesitueerd aan het water. De beschikbare woningen zijn vanaf ca. € 779.576 v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon
  • Enorm grote KADEwoningen op de begane grond en souterrain van 109 of 130 m2 met terras aan de binnentuin. Het is een prachtige KADEwoning met woongedeelten op de begane grond én het souterrain, inclusief een heerlijk terras aan de binnentuin. De beschikbare woningen zijn vanaf ca. € 528.128,- v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon;
Een weergaloze locatie
De Houthaven, ooit decor van drijvend hout, zover het oog reikt, is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk. Op het Revaleiland, het derde eiland, komt LIFE. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek. Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.

Lagere woonlasten door de duurzaamheid
De Houthaven wordt 100 procent energiezuinig. Dit levert voordeel op in jouw energierekening én in jouw hypotheeklasten. Zo is in Life de 10-jaars basisrente van de Duurzaamheidshypotheek 1,5%! De Duurzaamheidshypotheek is verkrijgbaar via VORM Sales & Finance. Klik op deze link voor meer informatie.

Ik wil meer informatie.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Vorm Ontwikkeling B.V.

Types