Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier. Live, Life, Love. Bekijk hier de VR-tour.

Bekijk live beelden van de bouwplaats van Life!

Er zijn nog maar enkele luxe woningen beschikbaar in Life:

  • Enorm grote KADEwoningen op de begane grond en souterrain van 109 of 130 m2 met terras aan de binnentuin. Vraag naar de diverse indelingsmogelijkheden. Je kunt deze woning zelfs indelen met een aparte woon-/leefruimte voor iemand die je kent, bijvoorbeeld een vriend of je ouders. Kortom, het is een prachtige KADEwoning met woongedeelten op de begane grond én het souterrain, inclusief een heerlijk terras aan de binnentuin. De koopsommen zijn vanaf circa €550.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon;
  • Prachtige TOPappartementen op de bovenste (4e) verdieping met onder andere twee balkons en ruim 142 m2 woonoppervlak. Vraag naar de diverse indelingsmogelijkheden. De TOPappartementen zijn gesitueerd aan het water. De koopsommen zijn circa €850.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon
Een weergaloze locatie
De Houthaven, ooit decor van drijvend hout, zover het oog reikt, is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk. Op het Revaleiland, het derde eiland, komt LIFE. Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek. Dit alles op loop- en fietsafstand van het centrum, de Jordaan en de Haarlemmerdijk. En met alle voorzieningen bij de hand zoals kroegjes, restaurants, winkels en gezondheidszorg. Directe busverbindingen rijden heel de stad door en de pont steekt over naar Amsterdam-Noord.

De planning – De bouw is gestart!
De bouw van Life is gestart. De oplevering van Life staat gepland in de loop van het 4e kwartaal van 2019.

Duurzaamheid en de duurzaamheidshypotheek
Alle woningen in Houthaven worden 100 procent klimaatneutraal. Dit levert voordeel op in jouw energierekening én in de financiële mogelijkheden bij aankoop van een woning. Via VORM Finance heeft u de mogelijkheid een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten hierbij gelden speciale duurzaamheidstarieven en dus de scherpste rente percentages. Wil je weten wat dat betekend in de maandlasten? Bel VORM Finance 0186 - 618 777 en vraag naar een Houthaven Quickscan bij Michel Kion of Richard Stolwijk of mail ons m.kion@vorm.nl, r.stolwijk@vorm.nl.
Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Vorm Ontwikkeling B.V.

Types