Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Omschrijving

De NDSM Werf, vroeger Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij, was tot 1979 actief in Amsterdam Noord. Het gebied ademt nog steeds het rauwe, stoere werfgevoel. Het ligt aan de andere kant van het IJ, vanuit het centrum gezien. Klaar om getransformeerd te worden tot een unieke, levendige woonlocatie.

Wonen aan het water. Binnen een kwartier in het centrum van Amsterdam met pontje, fiets of auto en winkels en horeca in de buurt. Maak kennis met NDSM-De Werf. Iets voor jou?
Midden op de NDSM werf in Amsterdam Noord bouwen we aan De Werf. Zes verschillende woonblokken, met elk een eigen karakter. Verschillende type woningen, waaronder 2-, en 3-kamerappartementen, lofts, penthouses en maisonnettes. Woonoppervlaktes van ca. 45 tot ca. 105 m2. Huurprijzen vanaf ca. € 750,- tot ca. € 1.350,-. Naast de vrije sector huurwoningen komen er 403 studentenwoningen (Nautique Living).
De verwachte oplevering van de vrije sector huurappartementen is vanaf medio 2018.

De Amsterdamse binnenstad breidt zich uit naar de Noordoevers van het IJ. Wonen in De Werf betekent relaxed wonen, met het bruisende centrum voor je deur. Mensen die hier gaan wonen houden van diversiteit, het ongeorganiseerde. Van de levendigheid en creativiteit. Van het pionieren, anders dan anders zijn. Waar wacht je nog op?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen?
In de plint van de gebouwen bevinden zich commerciële ruimtes. Deze worden naar verwachting gefaseerd opgeleverd tussen derde kwartaal 2018 en tweede kwartaal 2019. Er zijn volop mogelijkheden in indelingen en oppervlaktes. Sommige ruimtes zijn te koppelen.

Lees de volledige omschrijving

Ontwikkelaar

Ontwikkelaar
Bouwinvest