Vorige | Volgende

Nieuwendammerkade 28 A11 1022AB Amsterdam

Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
241 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Stoer en multifunctioneel Werken en Wonen in een woning, dat deel uitmaakt van een voormalig industrieel gebouw van circa 240 m groot, met licht en hoogte en recent dat smaakvol is verbouwd.

Meer ontdekken? Ervaar de volledige woonbeleving op onze BRSM website of download de BRSM brochure.

Door de dubbele entree is het wonen en werken makkelijk te scheiden. De ruimte is verdeeld over drie ruime en hoge verdiepingen, waarbij de golvende scheidingsmuren en grote glazen puien een terugkerend element zijn. Het licht, de hoogte en de luxe uitgevoerde verbouwing spreken tot de verbeelding en appelleren aan de laatste woontrends. Er is een parkeerplaats op het achtergelegen afgesloten terrein en pal er tegenover ligt het Vliegenbos, ideaal om te recreren en te sporten.

Bijzonderheden
Rijksbeschermd stadsgezicht
Gelegen op eigen grond
Gelegen in een beschermd stadsgezicht
Design open haard
Zonnepanelen en dubbel glas
Mogelijkheid voor een dakterras, conform de realisatie op nummer 28A 10
Energielabel A
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1963

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
241 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder