Nieuws

Gezocht: meest innovatieve makelaar van Nederland!

De betekenis van het woord makelaar volgens de Van Dale: tussenpersoon in de handel: makelaar o.g. makelaar in onroerend goed.

Deze betekenis is niet fout maar wel erg summier, zeker in de huidige markt waarin termen als customer journey, branding en blockchain je dagelijks om de oren vliegen. Wij zijn op zoek naar makelaars en kantoren die een innovatief en origineel idee hebben. Het idee mag betrekking hebben op alle aspecten van het vak makelaar (bijvoorbeeld bezichtigingen, publiciteit, aankoop, verkoop, financiering etc.)

Alle inzendingen worden door een deskundige vakjury beoordeeld. De beste drie mogen op 2 oktober tijdens de Summit ‘Makelaarsvak van de toekomst’ een korte pitch van 5 minuten verzorgen waarin het idee toegelicht wordt. Vervolgens stemmen de aanwezigen in de zaal inclusief de vakjury, wie de de meest innovatieve makelaar van Nederland is. De winnaar ontvangt een bedrag van € 1.500,-. Wil jij mee doen? Ideeën kunnen t/m vrijdag 14 september ingezonden worden naar info@mva.nl o.v.v. ‘Makelaarsvak van de toekomst’.