Nieuws

Hoe kun je je kunt aanmelden voor: Aan tafel met…

Van 5 t/m 7 juni 2018 vindt in de RAI in Amsterdam de grootste professionele vastgoedbeurs van Nederland plaats, de Provada. Als vereniging van makelaars en taxateurs in Amsterdam en omgeving vinden we het belangrijk om op dit evenement aanwezig te zijn en onze leden te faciliteren met een ‘eigen plek’. Bovendien vinden we het belangrijk om zichtbaar te zijn voor stakeholders in de woningmarkt: de grote ontwikkelaars, gemeentes, corporaties en andere belanghebbende partijen zijn aanwezig.

Wat gaan we doen?
Als vereniging hebben we een eigen stand. In die stand maken we zichtbaar wat MVA doet: belangenbehartiging, educatie via de MVA Academie en innovatie en productontwikkeling. We communiceren de deskundigheidslabels waar onze makelaars tegenwoordig over kunnen beschikken als daar hun specialisme ligt. Die labels zijn MVA Certified Expat Broker, MVA Erfpachtdeskundige en MVA Nieuwbouwspecialist.

Hoe gaan we dat doen?
• We organiseren het item ‘Aan tafel met .…’ Op verschillende momenten zullen we voor 10 personen een interessant rondetafelgesprek organiseren met personen die ertoe doen in de vastgoedsector.  Op verschillende tijdstippen en data kunnen maximaal 10 MVA-makelaars (RM/RT en KRMT) ‘aan tafel met’
 
• MVA-leden hebben de mogelijkheid om op de stand afspraken te maken met hun relaties. Ze kunnen de stand gebruiken en hoeven alleen een toegangskaart voor de beurs te kopen. Deze kost € 95 voor drie dagen. 
 
*Programma onder voorbehoud      

Hoe kun je je kunt aanmelden voor: ‘Aan tafel met…’

Ik heb al een entreekaart voor de Provada
Indien je al een entreekaart voor de Provada gekocht hebt (via de MVA, Provada, NVM etc.)  kun je jezelf direct aanmelden voor ‘Aan tafel met….’. Onderstaand de te volgen stappen:
• Log in op www.mva.nl (Membersonly)
• Ga naar MVA evenementen
• Selecteer de spreker waar jij graag mee in gesprek zou willen gaan en reserveer een plekje aan de tafel.

Ik heb nog geen entreekaart voor de Provada
• Log in op www.mva.nl (MembersOnly) 
• Ga naar MVA evenementen
• Kies het evenement ‘Provada’ en bestel en betaal je entreekaart, de MVA verwerkt de bestelling. Je ontvangt daarna per email een code waarmee je je kan registreren bij de Provada (persoonsgebonden kaart).
• Ga vervolgens terug naar alle evenementen en selecteer de spreker waar jij graag mee in gesprek zou willen gaan en reserveer een plekje aan de tafel.

Het maximale aantal MVA Makelaars/Taxateurs dat zich kan aanmelden voor ‘Aan tafel met…’ is 10 per spreker, heb je interesse wacht dan niet te lang met aanmelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *