Nieuws

Informatiesessie over drie grote projecten in Amstelveen en de invloed op de woningmarkt

Op 13 juli organiseert de MVA bij de gemeente Amstelveen in belevingscentrum InZicht een informatiesessie om de drie grote projecten te presenteren. Programmamanager van de A9 de heer Jelle Westra geeft ons inzicht in deze projecten, waarom hiervoor gekozen is en welke invloed dit heeft voor de Amstelveense woningmarkt. 

In de Amsterdamse metropoolregio wordt fors geïnvesteerd in grootschalige vernieuwing van infrastructuur, openbaar vervoer en het voorzieningen niveau. In Amstelveen staat een hoop te gebeuren de komende jaren: de verbreding en verdieping van de A9, de vernieuwing van de Amstelveenlijn en de herontwikkeling van het winkelcentrum het Stadshart.

Waarom is deze bijeenkomst voor MVA makelaars interessant?
– Veel mensen uit Amsterdam verhuizen naar Amstelveen;
– Veel expats zijn op zoek naar woonruimte in de gehele Metropool regio;
– Kennis hebben van dit gebied en de ontwikkelingen zijn daarom een must;

Als je vragen wilt kunnen beantwoorden zoals:
– ‘Wanneer is het winkelcentrum klaar?’
– ‘Hoe zit het met de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden van het A9 project en de Amstelveenlijn?’
– ‘Wat betekent dit voor mijn huis?’

Datum: vrijdag 13 juli 2018
Inloop: 10.30 uur met koffie/thee
Start: 10.45 uur
Eind: 12.00 uur (belevingscentrum InZicht opent dan haar deuren)
Waar: Belevingscentrum InZicht, Stadsplein 103, 1181 ZM Amstelveen (ingang via trap in Venstra of via de lift achterin bij Venstra naar de 2e etage) Meer info: http://amstelveeninzicht.nl/

Extra informatie:

Verbreding A9
Rijkswaterstaat verbreedt de A9. Bij Amstelveen wordt de snelweg over een afstand van 1,3 kilometer verdiept aangelegd. Hierover komen overkappingen ter hoogte van het Oude Dorp, het Stadshart en het Bovenlandpad.

Vernieuwing Amstelveenlijn
De huidige sneltramverbinding tussen Westwijk en Amsterdam Centraal Station wordt omgebouwd naar een veilige, snelle en betrouwbare tramverbinding tussen Westwijk en station Amsterdam Zuid. Daar kunnen reizigers straks vlot en overzichtelijk overstappen op het overige openbaar vervoer.

Ontwikkelingen Stadshart
De gemeente Amstelveen wil het Stadshart aantrekkelijker maken voor bedrijven, bewoners en bezoekers. Het doel is het versterken van het winkelaanbod in combinatie met horeca en cultuur.

Wil je je gratis aanmelden? Ga dan naar Membersonly en schrijf je in bij evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *