Nieuws

Makelaarsvereniging Amsterdam en NVM maken werk van morgen

Bezoek met de MVA de Inman Connect in New York van 29 januari tot en met 1 februari 2019. Inschrijven is mogelijk tot 30 november!

Welke kant gaat het op met de makelaardij? Ben je benieuwd of je echt moet investeren in Facebook, YouTube of zelfs Instagram? Heb je wel de tools om je te onderscheiden? Heb je behoefte aan inspiratie, praktische tips en suggesties? Wil je als makelaar vooruit en sta je te popelen om je vak verder uit te bouwen? Ga dan met ons mee naar Inman Connect.

Elk jaar verzamelen de smaakmakers en innovators op het gebied van vastgoed en internet zich in New York voor de Inman Connect. Speciaal voor de leden hebben wij in samenwerking met Fundament All Media en Kofflard Resultants een uitdagende en leerzame reis samengesteld naar Inman Connect. Ook jij kunt er van 29 januari 2019 tot en met 1 februari 2019 (weer) bij zijn.

Naast een toegangskaart voor het Inman Congres bieden wij je drie extra modules aan. Met die modules kies je wat je zelf regelt of geregeld wilt hebben. Wil je meer informatie over de inhoud van de pakketten en hoe het in zijn werk gaat? Klik dan op deze link: www.kofflardresultants.nl/inman-connect-nvm-mva/