Vorige | Volgende

Noorddammerweg 96 B 1187ZV Amstelveen

Vraagprijs € 920.000 

Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
158 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

VERKOOP GESTART!

De verkoop is inmiddels gestart en inschrijven is mogelijk tot maandag 19 september tot 12.00 uur. U kunt het digitale inschrijfformulier vinden op de website van de makelaar onder het nieuwbouwproject De 6 van Amstelveen. Na de inschrijving zal de toewijzing door de opdrachtgever plaatsvinden.

HET PLAN
Het plan bestaat uit twee blokjes van elk 3 woningen en is aan de voorzijde bereikbaar via een inrit vanaf de Noorddammerweg. Daar heeft iedere woning 2 toegewezen parkeerplaatsen op het mandelig gebied. Op twee parkeerplaatsen na, die bevinden zich voor de twee in het midden gelegen hoekwoningen op eigen terrein. Het mandelig gebied is gezamenlijk eigendom van de bewoners en de plek waar zij elkaar ontmoeten en zomers samen op hun zogenaamde ‘Delftse stoep’ een drankje kunnen drinken bij ondergaande zon over de landerijen.

Aan de achterzijde beschikken de woningen over diepe tuinen. Voor het stallen van fietsen en tuinmeubilair wordt de tuin opgeleverd met een zwarte houten berging van 6m2. Via een achterpad met recht van overpad zijn 5 van de 6 bergingen en tuinen bereikbaar. Bij 1 woning is de berging te bereiken via het eigen perceel. De tuinen worden ‘tuinklaar’ opgeleverd, zodat bewoners direct gebruik kunnen maken van hun tuin. Uiteraard is het tuinontwerp naar eigen wens aan te passen.

TUSSENWONINGEN
Doordat er 2 kleine rijen van 3 woningen worden gerealiseerd, zijn er slechts 2 tussenwoningen. Beide woningen hebben een heerlijk diepe achtertuin en parkeren kan voor de woning op de twee eigen parkeerplaatsen op het mandelige terrein.
Het unieke is dat deze tuinen gebruiksklaar worden opgeleverd. Het grote voordeel is dat als je de sleutel van de woning krijgt, je ook direct gebruik kunt maken van de achtertuin. Uiteraard kan het ontwerp van de tuinen naar wens worden aangepast en/of uitgebreid. Ook zijn alle woningen zeer energiezuinig en gasloos. De individuele luchtwaterwarmtepomp voorziet in de warmte en op alle verdiepingen is er vloerverwarming. Tevens worden er zonnepanelen geplaatst.

Indeling:
Aan de voorzijde bevindt zich de keuken. De keuken wordt casco opgeleverd, zodat je na oplevering je eigen droomkeuken kunt plaatsen. De ruime tuingerichte woonkamer is in de basis al voorzien van een uitbouw met openslaande deuren naar de diepe achtertuin. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast.

De eerste verdieping telt 3 goed bemeten slaapkamers en een complete badkamer. De badkamer is voorzien van compleet sanitair (ligbad, douche, toilet, wastafel) en tegelwerk. Ook hier is vloerverwarming aanwezig.

De tweede verdieping heeft 2 kamers en is bijvoorbeeld een ideale plek voor een werkkamer. Ook bevindt zich hier een aparte ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger en hier bevindt zich tevens de warmtepomp. Extra licht en ruimte is hier gecreëerd met de dakkapel aan de voorzijde.

LOCATIE
Hoewel Amstelveen nu meer de omvang van een stad heeft dan een dorp, toch heeft het in het zuiden van de gemeente haar landelijk karakter nog niet verloren. Ten Zuiden van de meest recente uitbreidingswijk van Amstelveen, de Westwijk, vindt men een landelijk gebied met kassen en tuinderijen. Door dit gebied ligt in noord-zuidelijke richting kaarsrecht de Noorddammerweg, die het historische dorp, via de Westwijk met de gemeente Uithoorn verbindt.

BEREIKBAARHEID
In de Westwijk is alles te vinden dat wonen comfortabel maakt. Vanaf de locatie van het plan aan de Noorddammerweg zijn scholen met 4 minuten fietsen en het winkelcentrum van de Westwijk met 6 minuten fietsen bereikbaar. Vanaf dit wijkcentrum zijn vervolgens ook het Stadshart, Aalsmeer, Schiphol en het centrum van Amsterdam met directe buslijnen bereikbaar. Naar Amsterdam Zuid kun je iedere 10 minuten vanaf de Westwijk de tram pakken, die in 2024 zelfs tot aan Uithoorn zal rijden. Met de auto verbindt de N201 de Noorddammerweg met de A2 bij Vinkeveen met 20 minuten reistijd en de A4 bij Aalsmeer met 10 minuten reistijd. Met de auto brengt de N231 je binnen 10 minuten naar de A9.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
158 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder