Vorige | Volgende

Noordeinde 128 - 5 1121AL Landsmeer, Landsmeer

Huurprijs € 720 per maand

Omschrijving

Unieke kans op de grens van Amsterdam en Waterland een volledig zelfstandig en gerenoveerde kleine kantoorruimte te huur. Het object betreft een vrijstaande kantoorvilla van circa 233 m² vvo (vrij verhuurbaar vloeroppervlakte 233 m²). De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, met op de begane grond een gezamenlijke ruimte bestaande uit een separate dames en herentoiletten, moderne keuken en ruime kantoortuin. Recentelijk heeft het gehele pand een upgrading gehad. De locatie van dit object is uniek, werken met een prachtig uitzicht en klaar voor gebruik, wie wil dit nu niet?

LOCATIE
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijvenpark midden in een schitterende groene omgeving. Momenteel staan er 24 eenheden op het park waarvan 8 kantoorvilla’s. De ligging in de natuur creëert voor de gebruikers een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water.

OBJECT
Via de representatieve entree komt u binnen in de gezamenlijke ontvangstruimte, daar bevinden zich ook de separate dames en herentoiletten, de moderne keuken en de de deuren die toegang geven tot de ruime en groene kantoortuin. Middels de brede houtentrap bereikt u de eerste verdieping die met een ruime en lichte overloop toegang biedt aan drie ruime kantoorkamers.

De kantoorruimte wordt Turn-key opgeleverd en recent gemoderniseerd. On het pand is reeds aanwezig een systeemplafond met spaarlampen, kabelgoten ten behoeve van data en telefonie, sanitair, keukenvoorzieningen en alarminstallatie. Op het terrein direct gelegen rond de kantoorruimte bevind zich voldoende parkeergelegenheid.

Bent u op zoek naar een eigen pand in een bijzondere omgeving net buiten Amsterdam kom dan eens kijken.

VOORZIENINGEN OMGEVING
– groen park;
– water;
– parkeren op eigen terrein;
– centrum Landsmeer op loopafstand.

OPLEVERINGSNIVEAU EN VOORZIENINGEN
– systeemplafonds voorzien van spaarlampen;
– alarm installatie;
– keuken voorzien van inbouwapparatuur;
– nutsvoorzieningen;
– sanitaire voorzieningen;
– te openen ramen;

PARKEREN
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor iedere bedrijfsruimte bevinden zich exclusief aan de bedrijfsruimte toe te kennen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

BEREIKBAARHEID
Per openbaar vervoer te bereiken vanaf busstation Amsterdam noord met buslijn 319. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

HUURINGANGSDATUM
Maximaal 2 maanden nadat overeenstemming over de huurcondities is bereikt.

HUURPRIJS
De huurprijs € 720,- per maand te vermeerderen met BTW.

De genoemde huurprijs is inclusief servicekosten, gas, water en licht.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

HUURTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

VOORBEHOUD
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-07-29
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Landsmeer

Landsmeer is een dorp en gemeente in de regio Waterland en is mede bekend om het natuurgebied Het Twiske. Water speelde in het verleden steeds een grote rol, de naam van de oorspronkelijke nederzetting verwijst ernaar: 'Landsmeer - Langs het Meer'. De strijd tegen het water werd vaak verloren. Dijkdoorbraken en overstromingen vernielden met grote regelmaat dat wat was opgebouwd. Vandaag de dag levert het water een positieve bijdrage aan het leven in Landsmeer. De gemeente is dankzij het groene gebied tussen Zaanstad, Amsterdam en Purmerend nog steeds een waterrijk landschap met veel groen. Er zijn twee belangrijke natuurgebieden binnen haar grenzen: Samen met de gemeente Oostzaan het recreatie- en natuurgebied Het Twiske en het gehele (bij biologen wereldberoemde) natuurgebied Ilperveld, waar veel bijzondere diersoorten hun habitat hebben, tijdelijk of het hele jaar door.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder