Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Noordeinde 128 G 1121AL Landsmeer, Landsmeer

Huurprijs € 125 per m2/jaar

Omschrijving

OP DE GRENS VAN AMSTERDAM EN WATERLAND KANTOOR- EN BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR, NOORDEINDE 128-G TE LANDSMEER

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene omgeving. Met momenteel 24 verhuurbare eenheden waarvan 8 kantoorvilla’s wat voor de gebruikers een prettige en sfeervolle werkomgeving creëert. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water. Er zijn voornamelijk creatieve en ICT bedrijven gevestigd. Daarnaast biedt het ook plaats aan een installatie- en kledingbedrijf.

Object:
Het betreft de begane grond van een representatieve, vrijstaande kantoorvilla van ca. 200 m². De kantoorruimte is verdeeld over in totaal 4 grote werkruimtes met royale entree, pantry en gescheiden toiletgroepen. De locatie van deze kantoorvilla is adembenemend. U kijkt direct vanuit de ruimte uit over het park en het water. Werken met een prachtig uitzicht en intrekking gereed, wie wil dit nu niet?
Opleveringsniveau is turnkey. De kantoorruimte is o.a. voorzien van een systeemplafond met verlichting, CV installatie, pantry en toiletgroep. Tevens is het pand beveiligd middels een alarminstallatie.

Bestemming:
De bestemming is kantoorruimte.
Verhuurbaar vloeroppervlakte:
Totaal circa 200 m² op de begane grond.

VOORZIENINGEN OMGEVING:
• groen park
• water

Opleveringsniveau en voorzieningen:
• voorzien van systeemplafond lichtarmaturen
• keuken voorziening
• basis installatie verwarming door middel van radiatoren
• mechanische afzuiging
• brandslanghaspel / rookmelders
• nutsvoorzieningen door middel van tussenmeters
• toiletruimte op begane grond
• basis installatie sanitair/ water
• kabelgoten ICT aanwezig

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor iedere bedrijfsruimte bevinden zich exclusief aan de bedrijfsruimte toe te kennen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

Bereikbaarheid:
Per openbaar vervoer te bereiken vanaf busstation Amsterdam noord met buslijn 319. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
Maximaal 2 maanden nadat overeenstemming over de huurcondities is bereikt.

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 125,- per m2 per jaar (€ 25.000,-- per jaar, € 2.084,- per maand) te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Per kwartaal worden de verbruikskosten van nutsvoorzieningen gemeten d.m.v. tussenmeters.
De servicekosten ten behoeve van het periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting terreinonderhoud, park onderhoud, groenonderhoud en het begaanbaar houden van de wegen en voetpaden bedragen € 20,- per m2 exclusief btw. Dit betreffen vaste servicekosten prijspeil 2015.
Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.
Anders is bespreekbaar.

Datum van oplevering:
Beschikbaar per 1 mei 2019.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-12-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Landsmeer

Landsmeer is een dorp en gemeente in de regio Waterland en is mede bekend om het natuurgebied Het Twiske. Water speelde in het verleden steeds een grote rol, de naam van de oorspronkelijke nederzetting verwijst ernaar: 'Landsmeer - Langs het Meer'. De strijd tegen het water werd vaak verloren. Dijkdoorbraken en overstromingen vernielden met grote regelmaat dat wat was opgebouwd. Vandaag de dag levert het water een positieve bijdrage aan het leven in Landsmeer. De gemeente is dankzij het groene gebied tussen Zaanstad, Amsterdam en Purmerend nog steeds een waterrijk landschap met veel groen. Er zijn twee belangrijke natuurgebieden binnen haar grenzen: Samen met de gemeente Oostzaan het recreatie- en natuurgebied Het Twiske en het gehele (bij biologen wereldberoemde) natuurgebied Ilperveld, waar veel bijzondere diersoorten hun habitat hebben, tijdelijk of het hele jaar door.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder