Vorige | Volgende

Omval 261 +PP 1096HR Amsterdam, De Omval

Huurprijs € 1.850 per maand

Bouwjaar
1997
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Zeer licht en luxe 3 kamer appartement met lift en eigen parkeerplaats heerlijke locatie bij de Amstel! Via de fraai aangelegde entree met vijver en waterval bereik je het appartement dat zich op de vierde verdieping bevindt.

**English below**

Ligging

Het appartement is gelegen op een gunstige locatie tussen Rivierenbuurt/Zuid, de Pijp, het populaire Oost/Watergraafsmeer en het nieuwe volop in ontwikkeling zijnde Amstelkwartier. Geen doorgaand autoverkeer maakt de Omval tot een zeer rustige woonomgeving.

Indeling

Entree, lichte woonkamer met luxe keuken, twee slaapkamers met inbouwkasten en een werkdesk, moderne badkamer met inloopdouche en separaat toilet.

Vanuit de woonkamer/loggia heeft men een heerlijk en vrij uitzicht op de Amstel.

In de onderbouw bevinden zich de met de lift bereikbare afgesloten parkeergarage met een eigen ruime parkeerplaats en extra berging.

Omgeving

Op loopafstand bevinden zich aan de Weesperzijde en bij Parc Somerlust diverse gezellige koffietentjes, café’s en restaurants. Ook voor recreatie, sport en ontspanning bieden Park Frankendael, Amstelpark en diverse sportclubs op enkele minuten loop- fietsafstand veel mogelijkheden. Voor de dagelijkse boodschappen is de Rijnstraat dichtbij. Verder is de ligging zeer gunstig ten aanzien van het centrum van Amsterdam, theater Carré, stadsdeel de Pijp (met o.a. de Albert Cuypmarkt en vele gezellige cafés en restaurants), de Rivierenbuurt (eveneens met leuke restaurants en winkels) en de Watergraafsmeer.

Bereikbaarheid

Door de uitstekende centrale ligging – op 3 minuten lopen van het Amstel Station (trein en metroverbinding) en nabije toegang tot de ringweg A10 en de A2 - is het appartement zeer gemakkelijk bereikbaar.

Bijzonderheden:

- Gestoffeerd;
- Eigen parkeerplaats en berging;
- Waarborgsom: 2 maanden;
- Huismeester aanwezig;
- Beschikbaar: in overleg;
- Op 3 minuten loopafstand van Amstel Station.

**********************

Very light and luxurious 3 room apartment with elevator and private parking in a unique location near the Amstel! You reach the apartment on the fourth floor through the beautifully landscaped entrance with pond and waterfall.

Location

The apartment is located in a convenient location between Rivierenbuurt / Zuid, de Pijp, the popular Oost / Watergraafsmeer and the new Amstelkwartier, which is in full development. No through car traffic makes the Omval a very quiet residential area.

Layout

Entrance, living room with open modern kitchen, 2 bedrooms with closets and a workingdesk, modern bathroom with walk-in shower and a separate toilet.

From the living area/loggia you have a nice view over the Amstel.

In the basement there is a closed parking garage accessible by lift with its own spacious parking space and extra storage room.


Surroundings

Within walking distance there are several cozy coffee shops, cafes and restaurants on the Weesperzijde and at Parc Somerlust. Park Frankendael, Amstelpark and various sports clubs also offer many possibilities for recreation, sports and relaxation, within a few minutes walking distance. The Rijnstraat is nearby for daily shopping. Furthermore, the location is very favorable with regard to the center of Amsterdam, Carré theater, the Pijp district (including the Albert Cuyp market and many cozy cafes and restaurants), the Rivierenbuurt (also with nice restaurants and shops) and the Watergraafsmeer.

Accessibility

Due to its excellent central location - a 3-minute walk from Amstel Station (train and metro connection) and close access to the A10 and A2 ring road - the apartment is very easily accessible.

Particularities:

- Unfurnished;
- Caretake present;
- Private parking space and storage room;
- 2 months deposit;
- A 3-minute walk from Amstel Station.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-22
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder