Vorige | Volgende

Ooievaarstraat 25 1506XK Zaandam, Oud West

Veiling

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
108 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
112 m²

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 15 januari 2020 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 1506 XK Zaandam, Ooievaarstraat 25, kadastraal bekend gemeente Zaandam, sectie H, nummer 3411 ter grootte van één are en twaalf centiare (1 a 12 ca),

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: in gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n). Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of
waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting,
maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de heffingsgrondslag en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen. Tot en met 31 december 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan
bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen. De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 11 februari 2020.

Info: www.veilingnotaris.nl
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 716, in behandeling bij Frans Heinsbroek.

Ligging:
Het object is gelegen nabij het centrum van Zaandam en op loopafstand van het NS-station Zaandam, in één van de zijstraten van de Westzijde, nabij de oude Verkadefabriek.


INDELING VOLGENS ONS ARCHIEF UIT 2019:

Begane grond:
Entree, ruime hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping. De goed bemeten woonkamer is maar liefst 8,93 meter diep, 5,61 meter breed en heeft een hoogte van 3,10 meter. In de aanbouw bevinden zich de keuken en daarachter de badkamer met het toilet, douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Via de openslaande deuren aan de achterzijde of via een deur in de aanbouw alsmede via de steeg is de achtertuin bereikbaar welke gelegen is op het zonnige zuiden.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn alle vertrekken bereikbaar en dat zijn aan de voorzijde twee slaapkamers, de berging bevindt zich aan de zijkant van de woning en aan de voorzijde bevindt zich de master bedroom. Een huis dat zich daarmee leent voor grote(re) gezinnen.

Tweede verdieping:
Een bergvliering welke te bereiken is middels een losse trap.

Er is geen mogelijkheden om de woning te bezichtigen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-12-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie