Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Oorgat 21 H 1135CP Edam, Edam-Oude kom

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
196 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
169 m²

Omschrijving

NIEUWBOUW AAN HET WATER IN EDAM
De bouw van deze woningen is (bijna) gereed, je kan na het rondkrijgen van je financiering meteen aan de slag! Om de hoek van het Fort bij Edam en op loopafstand van het sfeervolle hart is een ware woonbeleving herrezen. Precies op de plek waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks ‘werfelend’ wonen aan het water. Kiest u voor een ongekend heerlijk buitenleven in een historisch stadje dat een rijkdom heeft aan faciliteiten, voorzieningen, horeca en watersportmogelijkheden?

LAATSTE TWEE BESCHIKBARE GESCHAKELDE WONINGEN
De geschakelde woningen zijn zeer royaal, namelijk 196 m2! De basis is een prachtig huis dat door de middenpositie van de trap en de vide aan de waterzijde volop gebruiksmogelijkheden biedt.

Oorgat 21H betreft een royale hoekwoning met een heerlijke tuin op het zuiden met gemeenschappelijke steiger aan het vaarwater. De woning heeft een ruime woonkamer met een vide en openslaande deuren aan de waterzijde, centrale trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd en de hal met toilet. Op de eerste verdieping worden 3 slaapkamers gerealiseerd alsmede de badkamerruimte. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een 4de slaapkamer met ruimte voor een inloopkast, inpandige berging met aansluiting wasmachine en droger.

INTERESSE IN EEN NIEUWBOUWWONING OP VAN DRUNEN IN EDAM?
Hier komt al het goede samen: water en groen, nieuwbouw en historie, rust en levendigheid. En dat op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam. Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning op deze onontdekte parel in Edam? Neem contact met ons op voor een bezichtiging!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-09-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
196 m²
Perceeloppervlakte
169 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder