Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Oostkade 54 1274ND Huizen, Bovenmaat West

Huurprijs € 960 per maand

Omschrijving

Dichtbij het winkelcentrum Oostermeent en mooi aan de Aanloophaven gelegen kantoorruimte ook geschikt te maken als praktijkruimte en winkelruimte. Het pand wordt op dit moment gebruikt als tandartsenpraktijk. De ligging is ideaal, aan de Aanloophaven, dichtbij het grote winkelcentrum Oostermeent met voldoende parkeerplaatsen, direkt tegenover het pand.

De ruimte, totaal ca. 68 m2 groot, is op dit moment ingedeeld:
entree en ontvangstruimte, gang, toilet, stookruimte, ruime praktijkkamer (ca. 21 mē), pantry/ keuken (ca. 8 mē) en werkkamer (ca. 12 mē).

Bijzonderheden: CV gas combiketel Nefit VR; Itho afzuiginstallatie; groepenkast met 5 groepen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-02-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder