Vorige | Volgende

Osdorperweg 94 1066EM Amsterdam, Dorp Sloten, Sloten

Vraagprijs € 900.000 k.k.

Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
187 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
249 m²

Omschrijving

English version below

Royale en degelijke twee-onder-één kap villa, gelegen op eigen grond met de achtertuin aan het water en uitzicht over het natuurpark De Vrije Geer.

De woning is gebouwd in 2002 en heeft een luxe en hoog afwerkingsniveau. Er zijn twee entrees, één voor de eerste en tweede verdieping en één voor de begane grondverdieping. Deze begane grond verdieping is uitermate geschikt voor praktijk/kantoor aan huis. Maar ook een woonfunctie is hier heel goed mogelijk. De achterkamer leent zich uitstekend om te gebruiken als woonkamer of woonkeuken. Via openslaande deuren heeft u dan toegang tot de tuin met steiger aan het water. Voor het huis is er nog een privé parkeerplaats.

Locatie: De woning is gelegen aan een doodlopende en autoluwe straat, met aan de achterzijde het natuurpark De Vrije Geer met de ooievaars. Op loopafstand van het monumentale dorp Sloten met de gezellige dorpskern en de Molen. Voor uw boodschappen kunt u of naar winkelcentrum De Dukaat aan de Pieter Calandlaan, het Belgiëplein, Badhoevedorp of naar het grootschalige Osdorpplein.

Verbindingen: Lijn 1 en 2 liggen op loopafstand en brengen u binnen 20 minuten op het Centraal Station of het Leidseplein. De bus naar Schiphol stopt op 100 meter van uw huisdeur en brengt u binnen 10 minuten naar de luchthaven. Met de auto bent u zo op de Zuidas en binnen een paar minuten op de A4, A5, A9 en A10.

Cultuur, sport en recreatie liggen allemaal op korte afstand, t.w. De Meervaart, sportpark Sloten waar u ook kunt golfen, hockeyvelden Xenios, het Nieuwe Meer met de strandjes, Het Amsterdamse bos, De Sloterplas en het Sloterpark, recreatiegebied Spaarnwoude etc. etc..

De basis scholen liggen binnen loopafstand en het middelbaar onderwijs in Amstelveen en Amsterdam Zuid liggen op 20 minuten fietsen.

De woning:
Algemeen: Solide afgewerkt met fraaie materialen waarbij er niet op de kosten is bezuinigd,
Voorzien van luxe keuken met zo'n beetje alle vormen van inbouwapparatuur (Miele),
Fraaie op maat gemaakte vaste kerstenhouten kasten,
Fluisterstille airco's,
Vloerverwarming en een spekstenen gaskachel,
De badkamer is in 2015 gerenoveerd en voorzien van Hans Grohe garnituur en een Cleopatra stoomcabine,
187 vierkante meter wonen conform NEN 2580, het meetrapport is beschikbaar,
De kapverdieping is zo hoog dat er een tussenvloer ingelegd kan worden voor het plaatsen van extra bed,
De woning ligt op eigen grond,
De parkeerplaats ligt op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de canon is tot 16-5-2101 afgekocht,
Zonnepanelen,
Energielabel A geldig tot 28-12-2030.

Kortom teveel om op te noemen, maak een afspraak waarin wij u graag rondleiden.

English *****

Spacious and solid semi-detached villa, located on private land with the backyard on the water and a view over the De Vrije Geer nature park.

The house was built in 2002 and has a luxurious and high level of finish. There are two entrances, one for the first and second floor and one for the ground floor. This ground floor is ideal for practice or home office. But a residential function is also very possible here. The back room is ideal for use as a living room or kitchen diner. You then have access to the garden with a jetty on the water through French doors. There is a private parking space in front of the house.

Location: The house is located on a dead-end and car-free street, with the De Vrije Geer nature park with the storks at the rear. Within walking distance of the monumental village of Sloten with the cozy village center and the windmill. For your shopping you can either go to De Dukaat shopping center on Pieter Calandlaan, Belgiëplein, Badhoevedorp or to the large-scale Osdorpplein.

Connections: Lines 1 and 2 are within walking distance and will take you to Central Station or Leidseplein within 20 minutes. The bus to Schiphol stops 100 meters from your front door and takes you to the airport within 10 minutes. By car you are on the Zuidas in no time and within a few minutes on the A4, A5, A9 and A10.

Culture, sports and recreation are all a short distance away, i.e. De Meervaart, sports park Sloten; where you can also play golf, hockey fields Xenios, Nieuwe Meer with the beaches, Het Amsterdamse bos, De Sloterplas and Sloterpark, recreation area Spaarnwoude etc. etc ..

The primary schools are within walking distance and the secondary schools in Amstelveen and Amsterdam South are 20 minutes accessible by bike.

The house:
General: Solidly finished with beautiful materials without cutting back on costs,
Equipped with a luxury kitchen with built-in appliances (Miele),
Beautiful custom-made solid cherry wood cabinets,
Whisper quiet air conditioners,
Floorheating and a soapstone gas stove,
The bathroom was renovated in 2015 and equipped with Hans Grohe fittings and a Cleopatra steam cabin,
187 square meters of living in accordance with NEN 2580, the measurement report is available,
The top floor is so high that an intermediate floor can be inlaid for the placement of an extra bed,
The house is on private land,
The parking lot is on leasehold land, the landlease has been bought off until 16-5-2101,
Solar panels,
Energy label A valid until 12/28/2030.

In short, too much to mention, make an appointment in which we will be happy to show you around.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-03
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Herenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
187 m²
Overige inpandige ruimte
7 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m²
Externe bergruimte
2 m²
Bruto inhoud
668 m³
Perceeloppervlakte
249 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, stoomcabine, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse A
Soort verwarming
c.v.-ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom
Bouwjaar ketel
2001
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
sloten (n.h.)
Sectie
E
Perceel
7151
Oppervlakte
237 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Sloten (n.h.)
Sectie
E
Perceel
7156
Oppervlakte
12 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
ma 16/5/2101

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan water, in woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Zuidoost, 15 x 20 m
Oppervlakte
300 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder