De vereniging

Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) is dé beroepsorganisatie van makelaars/taxateurs in de Metropoolregio Amsterdam en de grootste afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Bij MVA zijn bijna 600 makelaars/taxateurs en kandidaat-makelaars/taxateurs aangesloten, die werken conform de regels van de NVM. Ook maken zij gebruik van de faciliteiten van de landelijke organisatie. De Metropoolregio Amsterdam vraagt echter meer. Het is de Champions League van de Nederlandse vastgoedmarkt. Alleen een professionele club, met een goede organisatie en de beste spelers, overleeft daarin. En dat doet de MVA al meer dan 140 jaar.

'Het gaat niet om hoe goed je bent, maar om hoe goed je wilt worden' (Marc Sluszny)

Onder de MVA vallen nog een tweetal entiteiten: de MVA Academie en de Eerste Amsterdamse. De MVA Academie is een opleidingsinstituut voor de vastgoedprofessional en biedt een breed scala cursussen aan die aansluiten op de actualiteit. De Eerste Amsterdamse is hét veilinghuis voor onroerende zaken

De organisatie

bestuur
Het bestuur van de MVA bestaat uit zeven leden. De voorzitter, de vicevoorzitter, de penningmeester en de secretaris aangevuld met drie leden. Elk algemeen bestuurslid is belast met een eigen aandachtsveld en is lid van een adviescommissie, die wordt geacht het bestuur te adviseren op een specifiek terrein.

kantoor
Het MVA-bestuur wordt ondersteund door het MVA kantoor onder leiding van de directie. De MVA beschikt over een eigen kantoor dat is gevestigd aan de Frans van Mierisstraat 59 in Amsterdam.

De vacature

Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) is per 1 juli 2018 op zoek naar een Management Assistent. In deze functie ondersteun je de commercieel en operationeel directeur van de MVA, MVA Academie en de Eerste Amsterdamse.

Jij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (zowel geschreven als verbaal), administratieve kennis, organisatie skills en het vermogen om situaties vooraf in te schatten en prioriteiten te geven. Als Management Assistent vind jij het geen probleem om te werken onder druk, weet jij verschillende ballen hoog te houden en je kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Je bent het visitekaartje binnen en buiten de organisatie. Je hebt een hands-on mentaliteit om in drukke periodes als vliegende keep te functioneren. Je draagt bij aan de professionele, klantvriendelijke en spontane sfeer die de organisatie wil uitstralen.

Een greep uit de diverse werkzaamheden: ontvangen gasten, ondersteuning lidmaatschapszaken, ondersteuning financiële administratie, professionaliseren en optimaliseren organisatie, agendabeheer, organiseren diverse activiteiten etc.

Wat vragen wij?

  • een enthousiast, gedreven persoon;
  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en Outlook);
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Engels en Nederlands);
  • Ervaring met gebruik van Exact Online is een pré;
  • Interesse in vastgoed is een pré.

Salarisindicatie

Een basissalaris van € 2.000,- t/m € 2.500,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Procedure-informatie

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV vóór 1 juni 2018 naar info@mva.nl t.a.v. Nataly van Eykel. Voor meer informatie kunt je telefonisch contact opnemen met Nataly via 020-6733322.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.