Makelaarsvereniging Amsterdam is de beroepsorganisatie van makelaars o.g. in de regio Groot Amsterdam. Bijna 500 gecertificeerde en dus vakbekwame makelaars, werkzaam in Amsterdam, Abcoude, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Landsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Waterland, de Zaanstreek en Zwanenburg, zijn bij ons aangesloten.

De MVA: de grootste regionale afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)

De MVA is in 1877 is opgericht. In 1984 is de MVA een fusie aangegaan met de Nederlandse Bond van Makelaars en hieruit is de NVM ontstaan. Al onze leden zijn derhalve ook lid van de NVM. Naast de belangenbehartiging voor de bij ons aangesloten makelaars o.g., voorzien wij hen stelselmatig van alle relevante informatie op het gebied van ontwikkelingen binnen de onroerend goed wereld.

Uiteraard kan ‘het publiek’ ook bij ons terecht

Als u bijvoorbeeld wilt weten welke makelaars bij ons zijn aangesloten, welke makelaars zich in het bijzonder bezig houden met erfpachttaxaties, WOZ-taxaties, veiling, huurwoningen, etc. kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Goede informatie voorhanden

Informatieve brochures over onroerend goed gerelateerde vraagstukken zoals erfpacht sturen wij u graag toe. Neem hiervoor contact op met het MVA-kantoor.

Alle namen, adressen en telefoonnummers van MVA-makelaars vindt u op deze website, klik hier voor het overzicht. Vaak is het mogelijk om door te klikken naar de website van de geselecteerde makelaar voor aanvullende informatie.

Contact

U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 tot 17.00 uur te Amsterdam aan de De Boelelaan 32, 1083 HJ Amsterdam, telefonisch 020-6733322 of stuur een mail naar info@mva.nl.