Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) is dé beroepsorganisatie van makelaars en taxateurs in de Metropoolregio Amsterdam en de grootste afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs (NVM). Bij MVA zijn bijna 600 makelaars en kandidaat-makelaars en taxateurs aangesloten, die werken conform de regels van de NVM. Ook maken zij gebruik van de faciliteiten van de landelijke organisatie. De Metropoolregio Amsterdam vraagt echter meer. Het is de Champions League van de Nederlandse vastgoedmarkt. Alleen een professionele club, met een goede organisatie en de beste spelers, overleeft daarin. En dat doen wij al meer dan 140 jaar.

De MVA is in 1877 is opgericht. In 1984 is de MVA een fusie aangegaan met de Nederlandse Bond van Makelaars en hieruit is de NVM ontstaan. Al onze leden zijn ook lid van de NVM. De gecertificeerde en dus vakbekwame makelaars zijn werkzaam in Amsterdam, Abcoude, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Landsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Waterland, de Zaanstreek en Zwanenburg.

Onze overtuiging: Makelen is een vak

Makelen is een vak. En een vak moet je leren. Dat is waarom MVA is opgericht. Huizen kopen, verkopen, huren en verhuren vormt maar een deel van het werk van de makelaar. Waardebepalingen, beoordelingen van de bouwkundige staat, wet- en regelgeving, taxaties, processen en juridische zaken; het zijn allemaal onderdelen van het vak van makelaar. Bovendien is de makelaar klantgericht en zakelijk op het moment dat dat nodig is.

Onze merkbelofte: Voor iedereen een woning!

MVA is er voor iedereen. Ja, echt voor iedereen. Want de dienstverlening van de MVA-makelaar is breed en veelzijdig. Hij of zij werkt binnen en buiten de stad, koopt en verkoopt nieuwbouw en bestaande bouw en huurt en verhuurt (sociale en vrije sector). De makelaar is er voor starters en ouderen en voor Nederlanders en expats. Iedereen die een woning zoekt of aanbiedt kan voor goed en gedegen advies bij de MVA-makelaar terecht. Kortom: de MVA-makelaar is op de hoogte van het reilen en zeilen op de woningmarkt, in zowel het huur- als koopsegment.

MVA-kwaliteitslabels

Het makelaarsvak verandert. Productontwikkeling en innovatie zijn daarom essentieel. Om die reden zijn de kwaliteitslabels MVA Certified Expat Broker, MVA Erfpacht Deskundige en MVA Nieuwbouw Specialist ontwikkeld. Deze benadrukken de deskundigheid van de gespecialiseerde makelaar.

Alle namen, adressen en telefoonnummers van MVA-makelaars vind je op deze website, klik hier voor het overzicht. Vanuit hier kun je doorklikken naar de website van de geselecteerde makelaar voor aanvullende informatie.

Contact

Je kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 tot 17.00 uur te Amsterdam aan de De Boelelaan 32, 1083 HJ Amsterdam, telefonisch 020-6733322 of stuur een mail naar info@mva.nl.