Vorige | Volgende

Overtoom 327 - A 1054JM Amsterdam, Vondelparkbuurt West

Omschrijving

************************DIT OBJECT IS OOK VIA VIDEOBELLEN TE BEZICHTIGEN*************************
**********************THIS LISTING IS ALSO AVAILABLE TO VIEW VIA A VIDEOCALL**********************


TE HUUR: OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE GELEGEN HOEKWINKEL/KANTOORRUIMTE MET BIJZONDER GOED FRONT AAN DE GEZELLIG DRUKKE OVERTOOM IN AMSTERDAM!

Uitstekende L-vormige winkel/kantoorunit op de hoek met de Overtoom en de Kattenlaan naar het Vondelpark. Front aan 2 kanten en daardoor optimale uitstraling. Strakke, open ruimte, betonvloer, dubbel glas, systeemplafond met lichtbakken en spots. Achterin een apart magazijn en pantry/dagverblijf met zij uitgang naar de Kattenlaan. Zeer geschikt als winkellocatie of prominente kantoorlocatie vanwege de vele passanten en voorzieningen in de omgeving. Dubbel front met daarnaast twee entrees, zondermeer een locatie met veel mogelijkheden en potentie!

Ruimte is voorzien van centrale verwarming en uitgebreide elektra installatie, pantry, toilet en separaat magazijn.

Ligging en omgeving:
Gelegen aan de drukke, doorgaande verbindingsstraat naar het centrum voor wat betreft autoverkeer en misschien wel het drukste fietspad van- en naar het Vondelpark en de tennisvelden aan de Kattenlaan. Boeiende en inspirerende omgeving, veel woningbouw, winkels, horeca. Kortom een complete woonbuurt.

Winkels, kantoren, horeca en een steeds beter wordende woonbuurt.

Bouwjaar:
Omstreeks 1985.

Kadastrale gegevens:
Gemeente - Amsterdam.
Sectie - U
Nummer - 9492 A -19
Groot- Circa 143 m² conform NEN 2580 meting.

Indeling object:
Entree aan de Overtoom, open, L-vormige winkelruimte, toilet, technische ruimte en pantry.

Oppervlakte en Inhoud:
Verhuurbaar vloeroppervlakte ca. 143 m²
Inhoud bedrijfsruimte ca. 400 m³

Onderhoud:
Binnen - Goed.
Buiten - Goed.

Bestemming:
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan geeft als bestemming "publieksgerichte dienstverlening", alsmede "detailhandel".

Onder publiekgerichte dienstverlening valt onder andere wasserettes, schoonheidsverzorging- en pedicuresalons, kappers, hondentrimsalons, stomerijen, makelaars, zakelijke dienstverlening met balie, geldautomaat, reis- en uitzendbureaus, videotheek, foto-ontwikkelzaken, rijscholen, bel-/internetwinkel, wedkantoor, fitness (commerciële sport) e.d.

Technische gegevens / bijzonderheden:
Elektra - Geaard, uitgebreid.
Verwarming - Individuele c.v. ketel.
Warm water - Via c.v. ketel.
Isolatie - Dubbel glas, gevel isolatie.

Oplevering:
In overleg, kan snel.

Waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden van de bruto huurprijs.

Huurperiode:
Periode van 5 + 5 jaar.

Huurindexering en verhoging:
Jaarlijks op basis van CBS cijfers en voor het eerst 1 jaar na ingang huurcontract.
Huurprijs aanpassing op basis van markthuur na ommekomst overeengekomen eerste huurperiode.

Huurcontract:
ROZ model voor kantoor- of winkelruimte ex. artikel 7:230a of 7:290 BW.

Huurprijs:
€ 2.600,-- per maand ex BTW, te vermeerderen met BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2020
Status
Onder optie

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
143 m²
Opp bedrijfshal
143 m²
Opp winkelruimte
143 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Overtoomse Sluis

Overtoomse sluis ligt op de grens tussen het voormalige Oud-West en De Baarjes. Het is de deel net buiten het centrum met allerlei trendy cafés, restaurants en koffiespots te vinden zijn. De meeste hotspots zitten langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein, een gebied waar de hipsters van Amsterdam graag hun zwoele zomeravond of luie weekendmiddag borrelend doorbrengen. Populaire spots zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoek, waar je lekker met je wijntje aan het water kunt zitten. Je kunt er ook goed eten, van ontbijt tot diner. Net als bij het ietwat verborgen Café Cook, waar je naast de knusse huiskamersfeer binnen, ook nog eens de hele dag zon hebt op het pleinterras. Voor je clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar een rustiger plek? Dan zijn het Rembrandtpark en Erasmuspark om de hoek.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder