Vorige | Volgende

Overtoom 53 1551PD Westzaan, Westzaan Zuid

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
189 m²

Omschrijving

Sociale huurders uit Zaanstad krijgen t/m 18 februari 2021 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meldt u zich dan aan als ge´nteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 20 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Unieke dijkwoning, met herstelde fundering, aan de Overtoom in Westzaan!

Aan de Overtoom in Westzaan mogen wij u deze dijkwoning aanbieden. Een uniek object met een herstelde fundering! Eerlijk is eerlijk, er is nog wat werk te verrichten, maakt u hier uw nieuwe paleis van?

Als je vanaf de voorzijde de woning bekijkt, verwacht je niet dat er zoveel ruimte onder zit, de garage onder de woning meet namelijk ruim 40m▓! Op begane grond, vanaf straatniveau gezien, treft u de woonkamer met moederhaard, een dichte keuken en een zonnig balkon op het zuidwesten.
Op de eerste verdieping bevinden zich een tweetal slaapkamer en de badkamer. De garage biedt voldoende ruimte voor een auto, werken aan huis of wellicht een hobby. De achtertuin is eveneens gelegen op het zuidwesten, hier kunt u heerlijk genieten van de zon.

Ziet u deze woning als uw nieuwe thuis? Bel dan met kantoor voor een bezichtigingsafspraak!

Indeling
Begane grond (straatniveau):
Entree, hal met meterkast, toilet en toegang naar woonkamer. Dichte keuken met toegang naar het balkon.

Eerste verdieping:
Overloop, opstelplaats cv-ketel (Intergas, 2017), slaapkamer voorzijde, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer achterzijde. Tevens is er voldoende bergruimte.

Garage:
Ruime garage met aansluiting wasmachine en elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar omstreeks 1934, circa 72m▓ woonoppervlakte, garage circa 41m▓;
- Gelegen op erfpacht (Hoogheemraadschap),
- Unieke dijkwoning met herstelde fundering (2020);
- Twee slaapkamers, balkon en tuin op het zuidwesten;
- De woning dient gerenoveerd te worden;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Woningstichting Parteon neemt de volgende artikelen standaard op in de koopakte:
Eigenaar geen bewoner
Koper is op de hoogte van het feit dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen van respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden, waaronder begrepen die van zijn rechtsopvolgers onder bijzondere titel.

Zelfbewoningsclausule
Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 5 (vijf) jaar;. Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen schriftelijk toestaan dat van het in de vorige zin bepaalde wordt afgeweken. Indien de koper na bij aangetekend schrijven door verkoper in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft aan de uitvoering van dit artikel mede te werken, zal hij ten behoeve van de verkoper een niet voor matiging vatbare, terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van Ç 50.000,-. Voormelde verplichting zal als kwalitatieve verplichting worden gevestigd voor de duur van vijf (5) jaar na de ondertekening van de akte van levering.

Anti-speculatiebeding
Indien koper of zijn rechtsopvolgers onder algemene titel het verkochte, binnen 2 jaar na ondertekening van de akte van levering geheel of gedeeltelijk vervreemdt - zowel in juridische als in economische zin - is koper verplicht de door verkoper voor haar rekening genomen kosten verbonden aan de akte van levering aan verkoper terug te betalen, bij niet nakoming of overtreding van deze verplichting verbeurt koper aan verkoper een zonder voorafgaande ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete gelijk aan 10% (tien procent) van de in deze akte genoemde koopprijs. De betaling van deze boete dient te geschieden onmiddellijk bij vervreemding van het verkochte door koper op een nader op te geven bankrekening van verkoper.

Projectnotaris
Woningstichting Parteon werkt samen met de volgende 3 projectnotarissen:
- Zaan Notarissen (Zaandam, Wormerveer en Assendelft)
- Actus Notarissen (Zaandijk)
- Notariskantoor Ten Brinke (Krommenie)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²
Perceeloppervlakte
189 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder