Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Overtoom 73 1054HC Amsterdam

Huurprijs € 67.000 per jaar

Omschrijving

AMSTERDAM, OVERTOOM 73

Het pand is gelegen in de gewilde buurt Oud-West, op slechts enkele minuten verwijderd van het Leidseplein en het Vondelpark. In de nabije omgeving treft u een ruim aanbod aan voorzieningen van o.a. supermarkten, sportscholen, hotels, cafés en restaurants.

Oppervlakte:
Begane grond 188,60 m˛ b.v.o.
Kelder 116,81 m˛ b.v.o.
Totaal 305,40 m˛ b.v.o.

Conform NEN2580
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-06-22
Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
305 m²
In units vanaf
305 m²
Perceel
211 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
R
Perceel
5612
Oppervlakte
211 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Vondelbuurt

De Vondelparkbuurt is een langgerekte strook tussen de Overtoom en het Vondelpark en loopt ruwweg van de Overtoomse Sluis tot aan het Leidseplein. De buurt heeft een aantrekkelijke woningvoorraad met relatief grote woningen en een gunstige ligging nabij het Vondelpark. Het gebied is geliefd, getuige de hoge woningprijzen en de lange benodigde woonduur voor sociale huurwoningen. Kleine woningen en sociale huurwoningen komen overigens nauwelijks voor en het eigen woningbezit is voor Amsterdamse begrippen zeer hoog. De buurt heeft veel inwoners met een hoog inkomensniveau en er zijn relatief veel medische voorzieningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder