Vorige | Volgende

Paasheuvelweg 9 1105BE Amsterdam

Huurprijs € 195 per mē/jaar

Omschrijving

Dit moderne kantoorgebouw gelegen in kantorengebied Amstel III te Amsterdam Zuid-Oost bestaat uit ca. 8.083 mē v.v.o. kantoorruimte verdeeld over 6 bouwlagen en heeft momenteel ca. 1.962 mē v.v.o. kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping beschikbaar alsmede 15 vaste parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en 3 parkeerplaatsen op het terrein op maaiveld niveau. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling en is gelegen op een zichtlocatie vanaf de rijksweg A9. Verder is de beschikbare kantoorruimte recent gerenoveerd en wordt opgeleverd met een kwalitatief hoogwaardig opleveringsniveau. In de directe omgeving zijn momenteel veel (inter)nationale bedrijven gevestigd zoals het McDonald's hoofdkantoor, Microport Medical, Sanofi Genzyme, UniQure, Ugoo, Vaillant, Powerpeeps en Kiadis Pharma. Het kantoorgebouw is gelegen in de directe omgeving van diverse hotels zoals het Fletcher Hotel, Hotel Levell en het OZO Hotel Amsterdam. Naast deze hotels zijn er ook winkels en fitnessfaciliteiten binnen 5 minuten te bereiken zoals Fit20, Fitness 365 en Fit For Free. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt. Het Paasheuvelweggebied maakt hier ook een groot onderdeel van uit en hier staat veel te gebeuren. In het Paasheuvelweggebied worden diverse residentiële projecten gerealiseerd. Zo ontwikkelt Greystar een multifunctionele campus met 1.500 woningen en wordt het verouderde en leegstaande kantoorpand aan de Paasheuvelweg 17 getransformeerd en uitgebreid naar een complex met 233 zelfstandige woningen. Daarnaast worden ook de openbare ruimtes aangepakt om van het gebied een levendige stadswijk te maken.

OPPERVLAK GEBOUW
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw is ca. 8.083 mē v.v.o.

BESCHIKBAARHEID
Begane grond: 454 mē v.v.o. kantoorruimte
1e verdieping: 1.509 mē v.v.o. kantoorruimte

HUURPRIJS
€ 195,- per mē per jaar, te vermeerderen met BTW

SERVICEKOSTEN
€ 40 per mē per jaar, te vermeerderen met BTW

AANVAARDING
Per direct

HUURTERMIJN
In overleg

PARKEREN
- 15 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage binnen, € 1.800 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten
- 3 parkeerplaatsen op maaiveld, € 1.500 per parkeerplaats per jaar , te vermeerderen met BTW en servicekosten

SPECIFICATIES
- Systeemscheidingswanden
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Pantry
- Energielabel B
- Internationaal cateringsbedrijf
- Congres facilliteiten voor het houden van business events
- Een gratis ahti connect seminarie om de maand, waarin geselecteerde kwesties worden besproken
- Maandelijkse nieuwsbrief waarin de laatste informatie wordt gegeven
- Een gratis netwerk event elk jaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 32 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.962 m²
In units vanaf
1.962 m²
Perceel
8.083 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Systeemplafond, Pantry
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Amstel III/Bullewijk

Bullewijk is een wijk in Amsterdam-Zuidoost en kreeg zijn naam van het gelijknamige riviertje. De wijk ontstond door ophoging van een deel van de Bullewijker en Holendrechter polder. Het gebied ligt tussen de spoorlijn Amsterdam-Utrecht, de Utrechtseweg, de Burgemeester Stramanweg en de Tafelbergweg. De Gaasperdammerweg en de Holterbergweg lopen er dwars doorheen. De wijk is in de jaren tachtig van de 20e eeuw ontworpen als industriegebied met kantoorvestigingen (ook wel Amstel III genoemd). De belangrijke en gebouwencomplexen zijn onder andere het Academisch Medisch Centrum, een vestiging van IKEA, het Atlasgebouw en de Amsterdam ArenA. Amstel III is een grootschalig werkgebied van circa 250 hectare in Amsterdam Zuidoost. Het gebied ligt tussen het winkel- en uitgaanscentrum ArenAPoort, het Academisch Medisch Centrum (AMC), de spoorlijn Amsterdam-Utrecht en de A2. De gemeente wil het oostelijke kantorendeel van Amstel III geleidelijke transformeren naar een multifunctionele stadswijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder