Vorige | Volgende

Parnassusweg 157 1077DE Amsterdam

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

--- ENGLISH TEXT BELOW ---

Beschikbaar voor maximaal 6 maanden! / Availeble for maximum 6 months!

Gemeubileerd appartement!

Op een steenworp afstand van de Zuidas, het Olympiaplein en de Beethovenstraat bieden wij dit recent gerenoveerde 4-kamer appartement van ruim 100 m2 woonoppervlak aan. Het gemeubileerde appartement, gelegen op de 7e verdieping is voorzien van een nieuwe keuken met luxe Smeg apparatuur, luxe badkamer en separaat toilet. De woning is voorzien van zowel een wasmachine als droger.

Indeling
Entree van het appartement op de zevende verdieping. Tochtportaal, hal met vaste kast, meterkast, separaat toilet met fonteintje en toegang tot alle overige vertrekken. Tevens bevindt zich in deze ruimte een vaste (provisie) kast. Het zonnige balkon (westen) grenst aan de heerlijk ruime en lichte woonkamer en slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel.

Ligging
Het complex is gelegen aan de Parnassusweg, een toplocatie nabij de Zuidas. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is deze locatie zeer goed te bereiken. De Ringweg A10, A2, A4 en A9 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar en station Zuid is op steenworp afstand gelegen. Bij dit station stoppen diverse tram-, bus- en metrolijnen, evenals de trein die u met heel Nederland verbindt.

Specificaties
- Beschikbaar per direct voor maximaal 6 maanden!
- appartement van ruim 100 m2;
- 2 ruime slaapkamers (de kleine derde kamer is afgesloten en dient als berging voor de eigenaar)
- Recent gerenoveerd;
- lift aanwezig;
- blokverwarming met een voorschot van € 110,00 per maand;
- Huurprijs € 2.950 per maand excl. gas water en elektra.


----- English text -----

Available for maximum 6 months!

Furnished apartment!

A stone's throw from the Zuidas, Olympiaplein and Beethovenstraat, we offer this recently renovated 4-room apartment of over 100 m2 of living space. The furnished apartment, located on the 7th floor, has a new kitchen with luxury Smeg appliances, luxury bathroom and separate toilet. The house is equipped with both a washing machine and dryer.

Layout
Entrance of the apartment on the seventh floor. Tour portal, hall with closet, meter cupboard, separate toilet with hand basin and access to all other rooms. There is also a fixed (provision) cupboard in this room. The sunny balcony (west) adjoins the wonderfully spacious and bright living room and bedroom. The bathroom has a walk-in shower and a double sink.

Location
The complex is located on Parnassusweg, a prime location near the Zuidas. This location is very easy to reach both by public transport and by car. The A10, A2, A4 and A9 ring road can be reached within a few minutes by car and Zuid station is a stone's throw away. Various tram, bus and metro lines stop at this station, as well as the train that connects you with the whole of the Netherlands.

Specifications
- Available immediately for a maximum of 6 months!
- apartment of over 100 m2;
- 2 spacious bedrooms (the small third room is closed and serves as a storage room for the owner)
- Recently renovated;
- 2 elevators in the building;
- block heating with an advance of € 110.00 per month;
- Rent € 2,950 per month excluding gas, water and electricity.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Prinses Irenebuurt e.o.

De Prinses Irenebuurt, genoemd naar de Prinses Irenestraat die door de buurt loopt, ligt in stadsdeel Amsterdam Zuid. In eerste instantie was het de bedoeling dat de buurt bij Plan Zuid zou horen, maar die plannen zijn nooit gerealiseerd. In 1940 werd een nieuw stedenbouwkundig plan vastgesteld, waarbij met open bebouwing werd gewerkt. Dit bepaalt tot op de dag van vandaag het karakter van de Prinses Irenebuurt, die tussen 1954 en 1958 werd gerealiseerd.
Prinses Irenebuurt: interessante architectuur
Het is een groene buurt, die dicht tegen de levendige Beethovenstraat aanligt, met een dorps karakter en veel eengezinswoningen met voor- en achtertuinen. Architectonisch gezien is de buurt interessant omdat elke flat, villa en eengezinswoning een eigen ontwerp heeft en is gebouwd voor particulieren. Veel architecten die voor ontwerpen van woningen in de wijk hebben getekend waren ‘functionalisten’, ontwerpers die, zoals de naam al aangeeft, ontwierpen naar functie van een gebouw. Ook is er gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School.
Straatnamen naar componisten
De straatnamen zijn herkenbaar omdat ze óf verband houden met een lid van de koninklijke familie of met een componist. Al vallen de naar componisten genoemde straten ten noorden van het Zuider Amstelkanaal kanaal niet in de Prinses Irenewijk, maar in de Apollobuurt. Naast door het Zuider Amstelkanaal wordt de buurt begrensd door de Zuidas, het Beatrixpark en de Amstelveenseweg. Grote straten zijn de Parnassusweg, Minervalaan, Beethovenstraat en de Strawinskylaan.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder