Vorige | Volgende

Patroclosstraat 20 II 1076NG Amsterdam

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

-----ENGLISCH TRANSLATION BELOW-----

Zeer licht en hoogwaardig gerenoveerd 3-kamer appartement van 60m met balkon, gelegen in een rustig gedeelte van Amsterdam Oud Zuid nabij het WTC, het Olympisch Stadion en de Beethovenstraat.

Dit is een appartement om zo te betrekken, met alle luxe en comfort, gecombineerd met een uitstekende ligging. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht over het Van Tuyll van Serooskerkenplein. Liefhebbers van bootjes kunnen aanmeren aan de nabij gelegen Stadionkade. Het appartement is zeer goed ingedeeld waardoor de woning ruimer aanvoelt.

OMGEVING:
De woning ligt in een rustige straat in de Stadionbuurt, om de hoek van het Olympiaplein waar u letterlijk alles binnen handbereik heeft. Een hapje eten bij Spaghetteria, Neni, een drankje bij Bar Kasper of toch het terras op bij Marathonweg? Uw dagelijkse boodschappen doet u bij de Albert Heijn, Marqt en fijne speciaalzaken zoals bakkerij Le Fournil en kaaswinkel l'Amuse. Binnen 10 minuten loopt u naar de Beethovenstraat, de Zuidas en het Stadionplein of fietst u naar De Pijp en het Leidseplein. Sporten kan op het nabijgelegen Olympiaplein, in het Amsterdamse Bos, het Vondelpark of bij n van de vele sportscholen in de omgeving.

Ook het openbaar vervoer is hier gunstig, er liggen diverse tram- en bushaltes om de hoek en station Zuid/WTC ligt op een paar minuten fietsen. Met de auto zit u snel op de ring A-10 en binnen 10 minuten bereikt u Schiphol. Daarnaast zijn er in deze buurt nog 2 parkeervergunningen mogelijk.

INDELING:
Entree. Gang die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan voorzijde een lichte sfeervolle woonkamer. Luxe open keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. Masterbedroom aan achterzijde. Werk-/kinderkamer. Riante badkamer, voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet. Sfeervol balkon bereikbaar vanuit de woonkamer en slaapkamers. De gehele woning is voorzien van een fraaie eiken houten vloer.

VVE:
Kleine VVE met 4 leden professioneel beheerd door Delair Vastgoed beheer.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte: 60m (NEN2580-rapport aanwezig;
- Hoogwaardig gerenoveerd in 2016;
- Zeer goede indeling;
- Hoogwaardige draai-/kiepkozijnen voorzien van dubbel glas;
- Op maat gemaakte inbouwkasten woonkamer en slaapkamer;
- VvE professioneel beheerd door Delair Vastgoed beheer;
- VvE bijdrage 127,91 p/maand;
- Houten vloer;
- HR Ketel uit 2016;
- De woning is voorzien van inbouw speakers;
- Goede parkeermogelijkheden, 2 parkeervergunningen per direct verkrijgbaar;
- Erfpachtcanon is 337,49,- per jaar, huidig tijdvak loopt tot 15-12-2054;
- Oplevering in overleg.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Very bright and high-quality 3-room apartment of 60m with balcony, located in a quiet part of Amsterdam Oud Zuid near the WTC, the Olympic Stadium and the Beethovenstraat.

This is an apartment where you can move in directly, with all the luxury and comfort, combined with an perfect location. From the living room you have a beautiful view over the Van Tuyll van Serooskerkenplein. Boat lovers can moor at the nearby Stadionkade. The apartment lay out is very practical and feels very spacious.

SURROUNDINGS:
The house is located in a quiet street in the Stadionbuurt, around the corner from Olympiaplein, where you literally have everything within reach. A bite to eat at Spaghetteria, Neni, a drink at Bar Kasper or on the terrace at Marathonweg? You can do your daily shopping at Albert Heijn, Marqt and fine specialty shops such as bakery Le Fournil and cheese shop l'Amuse. Within 10 minutes you can walk to Beethovenstraat, Zuidas and Stadionplein or cycle to De Pijp and Leidseplein. You can exercise on the many Olympiaplein, in the Amsterdamse Bos, the Vondpark or at one of the gyms in the area.

Public transport is also convenient, there are several tram and bus stops around the corner and Zuid/WTC station is a few minutes by bike. By car you are quickly on the ring A-10 and within 10 minutes you reach Schiphol. In addition, there are 2 parking permits possible in this area.

LAYOUT:
appetizer. Corridor that provides access to all rooms. At the front a bright cozy living room. Luxurious open kitchen with all appliances. Master bedroom at the rear. Work/children's room. Spacious bathroom with walk-in shower, double sink and washing machine connection. Separate toilet. Attractive balcony accessible from the living room and bedrooms. The entire house has a beautiful wooden floor.

VVE:
Small VVE with 4 members professionally managed by Delair Vastgoedbeheer.

PARTICULARITIES:
- Living area: 60m (NEN2580 report available;
- High-quality renovated in 2016;
- Very good layout;
- High-quality turn/tilt frames with double glazing;
- Custom built-in wardrobes living room and bedroom
- VvE professionally managed by Delair Vastgoedbeheer;
- VvE contribution 127,91 p/month;
- Wooden floor;
- HR Boiler from 2016;
- The house is equipped with built-in speakers;
- Good parking options, 2 parking permits available immediately;
- Ground lease is 337,49 per year, current period runs until 15-12-2054;
- Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus in tegenstelling tot wat iedereen denkt niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder