Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Peperstraat 28 1441BJ Purmerend, Binnenstad

Huurprijs € 1.957 per maand

Omschrijving

HOOGWAARDIGE WINKELRUIMTE / BEDRIJFSRUIMTE (261 m2 b.v.o.) in de binnenstad van Purmerend met een totale frontbreedte van maar liefst 5,5. Het geheel biedt veel daglicht en passantendichtheid. Grijp uw kans en maak een afspraak om uw toekomstige winkel te bezichtigen. Er kan desgewenst meer gehuurd worden want het kan worden samengevoegd met het pand ernaast Peperstraat 30. Dan heeft u een frontbreedte van 13 meter. De totale oppervlakte is dan 594 m BVO groot. Het pand erachter kan hierin ook worden meegnomen, Gedempte Singelgracht 27, dan ontstaat er een ruimte van ca. 860 m BVO.

Deze 2 panden zijn recent opgeleverd en het is een zeer aansprekend en hoogwaardig gebouw geworden midden in het centrum van Purmerend. De ruimte wordt casco verhuurd. De bestemming is gemengde doeleinden waardoor het gebruikt kan worden als winkelruimte, kantoorruimte en zelfs horeca. De Peperstraat is gelegen tussen de Kaasmarkt en de Oude Vismarkt/ Weerwal. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De bushalte is in de straat erachter en parkeren kan aan het einde van de Peperstraat (betaald). Laden en lossen kan via de achtergelegen steeg aan de Gedempte Singelgracht.

Globale indeling:
Entree, frontbreede van 5,5 m een enorme grote open ruimte. Gevolgd door een pantry en toiletgroep. Aan de achterzijde is de mogelijkheid voor een grote opslag.

Huurprijs per maand (excl. BTW) : 1.957,-
Daarna jaarlijkse indexering

ALGEMEEN:
- Oppervlakte: 261 m2 BVO;
- Opleveringsniveau: Casco;
- Huurtermijn: 10 jaar + 2 x 5 optiejaren (Minder bespreekbaar);
- Huurbetaling: Per kwartaal voorruit;
- Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum;
- Huuringangsdatum: In overleg;
- Servicekosten: n.o.t.k. ;
- Zekerheidsstelling: 3 maanden bankgarantie/ waarborgsom vermeerderd met BTW;
- Voorbehoud: Goedkeuring verhuurder;
- Huurovereenkomst: Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.290 BW (ROZ versie juli 2003).

Kortom: een waanzinnig mooie bedrijfsruimte op uitstekende locatie met legio aan mogelijkheden welke wij u graag laten zien!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-05-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder