Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Pieter Calandlaan 167 1068NB Amsterdam

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
75 m²

Omschrijving

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

In een rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen eengezins hoekwoning met goede tuin op het Zuiden, grenzend aan een groenstrook. Twee woonlagen en een zolder, vrij parkeren en alles in de buurt. Woning van ca 75m2 met ca 10m2 zolderetage (via vaste trap bereikbaar).

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.


Ligging;
De woning ligt net buiten de ring aan de rand van Osdorp, tussen het Osdorpplein, Nieuw Sloten (BelgiŰplein) en het Hoofddorpplein. Winkels genoeg en alle voorzieningen welke men maar wenst in de nabije omgeving. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Centrum, Schiphol en Sloterdijk. Uitvalswegen A10 en A4 binnen 5 minuten bereikbaar. De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Indeling;
entree, gang, rechts de dichte keuken (eenvoudig), links berging met wasmachine aansluiting, toilet, bergkast, woonkamer over gehele breedte aan de achterzijde met grote raampartijen achterzijde en een zijraam en toegang tot de ruime tuin. Zowel aan voor- als achterzijde vrij uitzicht. De achtertuin is zeer gunstig gelegen op het Westen en is ca 6 meter diep.
1e etage, twee slaapkamers aan de achterzijde, dan een grote slaapkamer aan de voorzijde en in het midden de badkamer met wastafel en bad douche (eenvoudig). Via de overloop is er een vaste trap naar de zolderetage.

Zolder, zijraam bij de trapopgang verder voorzien van een klein dakraam, recente CV ketel (2020). Op deze zolder liggen tal van mogelijkheden! Thans geen woonoppervlakte, maar wel als extra (slaap)kamer te gebruiken.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte ca 74,7m2 NEN ingemeten
- Overig inpandig (zolderetage) ca 9,7m2 NEN ingemeten
- Goede achtertuin op het Westen
- Bouwjaar 1960
- Parkeren met een blauwe zone kaart
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 april 2061
- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 5 november 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2020-10-22
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Perceeloppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Oost

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen Ún veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder