Vorige | Volgende

Pieter Calandlaan 21 1065KH Amsterdam, Jacques Veldmanbuurt

Omschrijving

Aan de Pieter Calandlaan, naast station Lelylaan in Amsterdam nieuw-west in de wijk Bluebanddorp, is dit object gelegen. De Pieter Calandlaan is een lange straat die loopt vanaf station Lelylaan tot aan het Ecuplein. In dit gedeelte van de Pieter Calandlaan is een diversiteit aan bedrijven en winkels gevestigd. Het object is gelegen in het midden van de winkelstraat aan de Pieter Calandlaan. De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond en heeft een vliering als bergruimte. Het object is tevens voorzien van een achteringang.

LOCATIE
De locatie aan de Pieter Calandlaan is gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam en de uitvalswegen. Het is tevens goed gelegen in de straat waar reeds diverse winkels en bedrijven aanwezig zijn.

BESTEMMING
De bestemming is: Gemengd -3

BEREIKBAARHEID
Per auto
Met de auto is het uitstekend bereikbaar vanaf de ringweg A10 west via de S106. Maar ook de A4 en de A5 zijn op zeer korte afstand gelegen en uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Het object is op loopafstand gelegen van Station Lelylaan. Vanaf hier vertrekken bussen, trams, metro en trein in diverse richtingen.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is circa 130 m˛ V.V.O. beschikbaar verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De begane grond, winkelruimte is ca. 65 m˛, de vide is ca. 20 m˛ en de berging boven de winkelruimte is ca. 45 m˛.

PARKEREN
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 1.395,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, op korte termijn mogelijk.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De winkelruimte zal in casco staat worden opgeleverd, voorzien van:
- Eigen entree.
- Achter ingang.
- Bergruimte.
- Rolhek aan de voorzijde.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren, opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2015.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-11-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder