Vorige | Volgende

Pieter de Hoochstraat 23 A + PP 1071ED Amsterdam

Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
114 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Lovely unfurnished apartment on the ground floor (114 m2) with elevator located on a great location in a well maintained building. Located near the Museumplein and within walking distance of the Vondelpark. The Pieter de Hoochstraat is a well known street full of beautiful surroundings. Below the building there is a parking space and storage.

This apartment has a good and convenient lay out. The open kitchen with sliding doors to the outside patio will give you a cozy and nice feeling.

The apartment has 2/3 bedrooms and 2 bathrooms. There is a spacious open plan kitchen with various appliances. The master bedroom has an ensuite bathroom wich gives you a luxury feeling. The additional bedroom is a good sized room. The possible third room is to be created when you close of the doors, this space is now in use as part of the living area but could also function as an office.

The front is West facing, where you can open the doors of the Serre and enjoy the sun untill the late hours of the day.

Specialties:

- Apartment is rented out due to temporary relocation abroad, therefore a diplomatic clause will be added to the lease agreement.
- Excl gas, water and electricity, tv/int and local taxes
- Unfurnished
- Rent including parking space with direct access below the building of € 300,- per month
- Additional storage unit of 6,6 m2 located in the building
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
114 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder