Vorige | Volgende

Pietersbergweg 279 1105BM Amsterdam, Amstel III deel A/B Zuid

Huurprijs excl. BTW € 185 per mē/jaar

Omschrijving

Dit kantoorgebouw ''De Poort'', markant gelegen aan de Pietersbergweg 279 heeft een representatieve uitstraling en een uitstekende indeelbaarheid. Het kantoorgebouw heeft een representatieve centrale receptie en heeft de beschikking over ruime parkeervoorzieningen zowel in de parkeergarage als op het eigen parkeerterrein van het kantoorgebouw. Daarnaast is het buitenterrein afgescheiden door een gracht en heeft het parkeerterrein een eigen
slagboominstallatie. Het kantoorgebouw heeft een gemeenschappelijke bedrijfsrestaurant en bij mooi weer is het mogelijk om op het buitenterras te zitten.

BESCHIKBAARHEID

- 2e verdieping unit 2.01: 340 mē
- 3e verdieping unit 3.02: 570 mē
- 4e verdieping: 340 mē (linkerzijde) vanaf 01-09-2019
- 4e verdieping: 604 mē (rechterzijde) vanaf 01-09-2019
- 5e verdieping: 340 mē (linkerzijde) vanaf 01-09-2019
- 5e verdieping: 604 mē (rechterzijde) vanaf 01-09-2019

--

This office building ''De Poort '', prominently situated on the Pietersbergweg 279 has a representative appearance and an excellent layout. The office building has a representative central reception and has ample parking facilities both in the parking garage and in the private car park of the office building. In addition, the outdoor area is separated by a moat and the parking lot has its own barrier installation. The office building has a communal company restaurant and in good weather it is possible to sit on the outdoor terrace.

AVAILABILITY

- 2nd floor unit 2.01: 340 square meters
- 3rd floor unit 3.02: 570 square meters
- 4th floor: 340 square meters (left side) available from 01-09-2019
- 4th floor: 604 square meters (right side) available from 01-09-2019
- 5th floor: 340 square meters (left side) available from 01-09-2019
- 5th floor: 604 square meters (right side) available from 01-09-2019
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-02-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
3.563 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Amstel III/Bullewijk

Bullewijk is een wijk in Amsterdam-Zuidoost en kreeg zijn naam van het gelijknamige riviertje. De wijk ontstond door ophoging van een deel van de Bullewijker en Holendrechter polder. Het gebied ligt tussen de spoorlijn Amsterdam-Utrecht, de Utrechtseweg, de Burgemeester Stramanweg en de Tafelbergweg. De Gaasperdammerweg en de Holterbergweg lopen er dwars doorheen. De wijk is in de jaren tachtig van de 20e eeuw ontworpen als industriegebied met kantoorvestigingen (ook wel Amstel III genoemd). De belangrijke en gebouwencomplexen zijn onder andere het Academisch Medisch Centrum, een vestiging van IKEA, het Atlasgebouw en de Amsterdam ArenA. Amstel III is een grootschalig werkgebied van circa 250 hectare in Amsterdam Zuidoost. Het gebied ligt tussen het winkel- en uitgaanscentrum ArenAPoort, het Academisch Medisch Centrum (AMC), de spoorlijn Amsterdam-Utrecht en de A2. De gemeente wil het oostelijke kantorendeel van Amstel III geleidelijke transformeren naar een multifunctionele stadswijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder