Vorige | Volgende

Plantsoengracht 6 II 1441DE Purmerend, Binnenstad

Huurprijs € 1.500 per maand

Omschrijving

SCHITTEREND STATIG KANTOORPAND AAN DE PLANTSOENGRACHT 6-II MIDDEN IN HET CENTRUM VAN PURMEREND

Welkom in Villa Louise! Dit grachtenpand met vele mogelijkheden kenmerkt zich door de aanwezigheid van een statige entree, trap en prachtige kamers met hoge plafonds.

De begane grond en 1e verdieping zijn reeds VERHUURD maar de 2e verdieping is nog VRIJ.
Eventueel in twee units los ter verhuren. Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van de stad direct achter de Schapenmarkt en Koemarkt. De nabijheid van openbaar vervoer, een keur aan winkels en restaurants maken het tot een bruisende plek om te wonen en te werken.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging en de directe nabijheid van het Tramplein welke u in een mum van tijd naar Amsterdam brengen (circa 20 minuten) en treinstation Purmerend heeft verbindingen met Zaandam, Sloterdijk en Schiphol enerzijds en met Hoorn anderzijds. Per auto is het kantoorpand tevens goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeren mogelijkheden.

Beschikbaar vloeroppervlak
In het gebouw is momenteel kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. De 2e verdieping is namelijk nog vrij en beslaat circa 138 m² met een HUURPRIJS van € 1.500,- per maand (Er is geen BTW).

Globale indeling:
Statige entree met vestibule. Imposante hal met fraaie brede trap naar de verdiepingen.

2e verdieping: Thans één grote ruimte gevolgd door een spreekkamer, pantry en berging.

De bestemming van het voormalige woonhuis is zeer breed. Volgens het bestemmingsplan kunnen er kantoren, detailhandel, dienstverlening en horeca worden bedreven maar tevens rust er nog steeds een woonbestemming op. De mogelijkheden zijn dus oneindig.

Voorzieningen
- Alarminstallatie
- Fraaie paneeldeuren
- Marmeren vloer- en wandtegel entree
- Achter de villa is een berging met afdak.

Huurprijs € 1.500,- per maand.
Servicekosten: N.O.T.K.
ER WORDT NIET GEOPTEERD VOOR EEN VERHUUR MET BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-01-2021
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder