Vorige | Volgende

Polanenstraat 60 G 1013VZ Amsterdam, Spaarndammerbuurt Zuidwest

Vraagprijs € 435.000 

Bouwjaar
1902
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** Prefer English? Scroll down ***

Speelse indeling, licht en super leuke locatie zijn DE kernpunten die dit heerlijke appartement van ca. 72m2 omschrijven. Kom je snel kijken?

Wat moet ik weten?
Locatie; het appartement ligt op een goede locatie in de Spaarndammerbuurt met het Westerpark en Westergasfabriek op loopafstand.
Straat; het betreft een relatief rustige straat, eenrichtingsverkeer en een brede stoep. Om de hoek van de straat is een pleintje met picknick tafels.
Verbouwing; in 2018 hebben de huidige bewoners de woning gemoderniseerd.
Keuken; super stoere en moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, 4-pits gasfornuis, twee tafelmodel koelkast met vriesvak. Het aanrechtblad is slim doorgevoerd in de woonkamer waardoor je extra veel bergruimte hebt en gelijk kunt gebruiken als televisiemeubel.
Badkamer; moderne badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Het toilet is separaat met wastafel.
Slaapkamers; er zijn twee slaapkamers aanwezig.
Vloer; op de derde verdieping een mooie donkere vloer en op de zolderverdieping ligt een lichte laminaatvloer.
Erfpacht; AB 2009 van woningcoöperatie en is afgekocht tot 31 mei 2059.
VvE (vereniging van eigenaren); de VvE is genaamd Polanenstraat 54-60 en wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 159,10 en er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.
Splitsing; het pand is in 2009 gesplitst in 28 appartementsrechten.
Levering; in overleg.
Isolatie; dubbel glas, houten kozijnen.
Verwarming; door middel van eigen CV-ketel, Remeha bouwjaar 2018.
Bouwjaar; circa 1902.
Woonoppervlakte conform NEN2580; woonoppervlakte 72,1m2 en externe bergruimte 2,9m2.
Handig; er is een stijlvolle inbouwkast in de slaapkamer, ideaal om spullen in op te bergen en het staat ook nog is mooi.

Disclaimer
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

*** English translation ***

Playful layout, bright and super nice location are THE key points that describe this wonderful apartment of approx. 72m2. Will you come and have a look?

What do I have to know?
Location; the apartment is in a good location in the Spaarndammerbuurt with the Westerpark and Westergasfabriek within walking distance.
Street; it is a relatively quiet one-way street with a wide sidewalk. Around the corner from the street is a small square with picnic tables.
Home improvement; in 2018 the current residents modernised the house.
Kitchen; super cool and modern kitchen with built-in appliances such as dishwasher, oven, 4-burner gas stove, two table-top fridges with freezer compartment. The counter top has been cleverly integrated into the living room, so you have extra storage space and can use it as a television furniture right away.
Bathroom; modern bathroom with walk-in shower and sink. The toilet is separate with a washbasin.
Bedrooms; there are two bedrooms.
Floor; on the third floor a beautiful dark floor and in the attic floor is a light laminate floor.
Ground lease; AB 2009 of housing cooperative and has been bought up until May 31, 2059.
VvE (association of owners); the VvE is called Polanenstraat 54-60 and is professionally managed by VvE Beheer Amsterdam. The monthly service costs are € 159.10 and there is a multi-year maintenance plan available.
Deed of division; the building was divided in 2009 into 28 apartment rights.
Delivery; in consultation.
Insulation; double glazing, wooden frames.
Heating; provided by your own boiler Remeha from 2018.
Construction year; circa 1902.
Living area in accordance with NEN2580; living area 72.1m2 and external storage space 2.9m2.
Useful; there is a stylish built-in wardrobe in the bedroom, ideal for storing things and it is also beautiful.

Disclaimer
This registration has been compiled by us with the greatest possible care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-11-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

De Spaarndammer- en Zeeheldenbuurtbuurt is een wijk in Amsterdam West. Tot 2010 behoorde deze wijk, samen met de Frederik Hendrikbuurt en de Staatsliedenbuurt, tot stadsdeel Westerpark. De wijk dankt zijn naam aan de Spaarndammerdijk, en -straat en de straten genoemd naar zeehelden en ontdekkingsreizigers als Willem Barentsz en Willem Bontekoe. De wijk wordt begrensd door de Spaarndammerdijk en de Oude Houthaven aan de noordkant, aan de westkant door de Spaarndammerstraat, aan de oostzijde door het Westerdok en aan de zuidkant door de Zoutkeetsgracht en het spoor.
Amsterdamse School in de Spaarndammerbuurt
De Spaarndammerbuurt is ontstaan aan het einde van de negentiende eeuw en van oorsprong een echte Amsterdamse arbeidersbuurt; de woningen in Amsterdamse Schoolstijl waren voornamelijk bestemd voor de havenarbeiders die in de Houthavens werkten. De woningen waren mooi van opzet – er was veel zorg aan het ontwerp ervan besteed. De buurt staat bekend om de bouw in deze stijl, onder andere op en rondom het Spaarndammerplantsoen en de Zaanstraat. Maar het meest opvallende gebouw in Amsterdamse Schoolstijl in de Spaarndammerbuurt is toch wel Het Schip aan de Zaanstraat, voorheen een postkantoor, thans als museum een belangrijke culturele trekker over de Amsterdamse School.
Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt: van volksbuurten naar gemengde wijk
Recentelijk onderging de Spaarndammerbuurt een gedaanteverwisseling;. Een groot gedeelte van de woningen werdis gerenoveerd en de Spaarndammerstraat is als winkelgebied opgeknapt, waardoor de Spaarndammerbuurt steeds aantrekkelijk wordt voor tweeverdieners. Door deze upgrade van de buurt en de aankondiging van de bebouwing van de Houthavens, die ten noorden aan de Spaarndammerbuurt grenzen, heeft het hele gebied zichtbaar een boost gekregen. Ook de Zeeheldenbuurt bestond voornamelijk uit arbeiderswoningen, maar in 2000 is begonnen veel van de eind 19e- of vroeg 20e-eeuwse bouw te renoveren waarbij kleinere woningen werden gecombineerd, zodat het aanbod van woningen in de Zeeheldenbuurt gevarieerder is geworden. Ook vindt verkoop van huurwoningen door woningbouwcorporaties plaats, wat een ander type bewoner aantrekt. In de Zeeheldenbuurt vind je daarom anno 2018 een mix aan bewoners en woningen in het huur- en koopsegment van eenvoudig tot heel luxe.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder