Vorige | Volgende

Poortland 150 1046BD AMSTERDAM, Sloterdijk III West

Huurprijs vanaf excl. BTW € 1.500 per maand

Omschrijving

Algemeen:
Hierbij bieden wij een casco bedrijfsruimte aan van circa 109 m≤ bruto vloeroppervlakte gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het gebouw.

Locatie:
Recent gebouwde bedrijfsunit deel uitmakend van een bedrijvencomplex gelegen op een gunstige locatie binnen Westpoort, in het bedrijvengebied Sloterdijk III. De unit is gelegen direct langs de nieuwe snelweg A5.

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer, onder andere via de Noordzeeweg en de Haarlemmerweg N200 (afslag S 103) en de Basisweg (afslag S 102). Hierdoor is de ontsluiting richting Schiphol, de ringweg A10 west en de A9 zeer goed.

De Rijksweg A5 vormt een verbinding tussen de Coentunnel en het knooppunt Raasdorp. Verkeer van- en naar de A10-west krijgt hierdoor een rechtstreekse aansluiting op de A9. Het bedrijvencomplex ligt op korte afstand van een op- en afrit van de nieuwe snelweg A5 Westrandweg. De ontsluiting van dit gebied is hierdoor nog verder geoptimaliseerd.

Indeling:
Op de begane grond is een toegangsdeur alsmede een elektrische overheaddeur. Deze bedrijfsruimte met een verdiepingshoogte van circa 4.70 meter, is een bijzonder lichte ruimte door de ramenpartij in de zijgevel. In de bedrijfsruimte is een toiletruimte, meterkast en een vaste trap naar de eerste verdieping. De begane grondvloer is voorzien van een coating.

Op de eerste verdieping is een lege ruimte, welke in te richten is als kantoorruimte. Ook is op deze verdieping een kast alwaar de c.v.-ketel is geÔnstalleerd.

Opleveringsniveau:
Het object wordt leeg opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van;
Bedrijfsruimte
- Electrische Overheaddeur 4,20 x 3,5 m
- Verlichting
- Toilet
Kantoorruimte:
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Electrapunten
- Centrale verwarming met radiatoren

Bestemming:
Artikel 5 Bedrijf Ė 3 (Bestemmingsplan Sloterdijk III)
5.1 Bestemmingsomschrijving
De op de plankaart voor Bedrijf - 3 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven die vallen in categorieŽn 2 tot en met 4 van de van deze regels deel uitmakende Staat van Inrichtingen Sloterdijk III;
met daarbij behorende en daaraan ondergeschikte voorzieningen zoals:

- kantoor- en andere vergelijkbare nevenruimten;
- bergingen en andere vergelijkbare nevenruimten;
- laad- en losvoorzieningen;
- erven;
- groenvoorzieningen;
- parkeervoorzieningen;
- nutsvoorzieningen;
- ontsluitingswegen en -paden;
- water;
- waterstaatkundige voorzieningen;
- reclame-uitingen;
- kunstobjecten;
- infrastructurele voorzieningen;
- niet-zelfstandige horecavoorzieningen;
alsmede
- een zelfstandige horecavestiging in de categorieŽn "horeca I" en "horeca IV" met een totale brutovloeroppervlakte van maximaal 300 m2 uitsluitend ter plaatse van de functieaanduiding" "horeca";
- zelfstandige horecavoorzieningen in de categorieŽn "horeca I" en "horeca IV" met een maximum van vijf vestigingen in het gehele plangebied en met een maximale brutovloeroppervlakte van 150 m2 per vestiging, waarbij de daartoe specifiek met de functieaanduiding "horeca" aangeduide horecavestigingen buiten beschouwing blijven;
- ťťn reclamemast;
met dien verstande dat:
- Bevi-bedrijven niet zijn toegestaan;
- inrichtingen en bedrijven die worden begrepen in het Besluit omgevingsrecht, bijlage I, onderdeel D, niet zijn toegestaan;
- bedrijfswoningen niet zijn toegestaan, behoudens ter plekke van de volgende adressen:
o Abberdaan 2D en 4;
o Jarmuiden 18 en 20;
o Poortland 74 en 74A;
o Portsmuiden 2, 3, 4, 106 A en B
o Tijnmuiden 30A en 52 (even nummers);
o Tijnmuiden 59, 63, 65, 87, 89 3n 91.

Bijzonderheden:
Huurovereenkomst: ROZ-model 2015
Huurtermijn: Uitgangspunt is 5 + 5 optiejaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling te voldoen
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst na het eerste huurjaar, conform de consumentenprijsindexcijfers, reeks CPI alle huishoudens (2006=100)
Zekerheid: huurder dient een bankgarantie te stellen ten behoeve van verhuurder ter grootte van drie maanden huur
Oplevering: in overleg, doch kan spoedig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-12-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
109 m²
Opp bedrijfshal
109 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder