Vorige | Volgende

Populierenlaan 231 - 34 1185SK Amstelveen

Bouwjaar
onbekend
Perceeloppervlakte
22 m²

Omschrijving

Ruime garagebox van circa 22m2 met handmatige overhead-deur. De garage heeft een gunstige ligging nabij uitvalswegen (Beneluxbaan, A9, A10). De garage is onderdeel van een vereniging van eigenaren en heeft een elektriciteit aansluiting.

For English see below.

Vraagprijs 42.500,- k.k;
Bouwjaar circa 1960;
De afmetingen zijn ca 5.50 m lang en ca 4.00 m breed;
Doorgang: ca 2.20 m breed en ca 2.00 m hoog;
Servicekosten; 22,- per maand.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spacious garage of approximately 22m2 with manual overhead door. The garage is conveniently located near highways (Beneluxbaan, A9, A10). The garage is part of an association of owners and has an electricity connection.


Asking price 42,500 k.k.;
Year of construction circa 1960;
The dimensions are approx. 5.50 m deep and approx. 4.00 m wide;
Entrance: approx. 2.20 m wide and approx. 2.00 m high;
Service charges; 22,- montly.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 22 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
onbekend

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
22 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder