Vorige | Volgende

Postjesweg 437 1062JV Amsterdam

Bouwjaar
1961
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH TEXT BELOW**

Goed ingedeeld 3-kamer appartement met balkon op het zuiden en inpandige berging. De woning is goed onderhouden. Zo is er in 2015 een nieuwe keuken geplaatst en in 2021 een nieuwe eikenhouten vloer en een prachtige luxe badkamer. De erfpacht is tot 2035 laag (ca. € 158 per jaar) en daarna eeuwigdurend afgekocht.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement ligt op een centrale locatie nabij uitvalswegen (A-10) en op loopafstand van winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Voor recreatie kunt u terecht in het Rembrandtpark en de Sloterplas, welke op loop- en fiets afstand van het appartement gelegen is. Goede verbindingen met het openbaar vervoer, waaronder bus- en metroverbindingen. Het nabij gelegen treinstation bevindt zich aan de Lelylaan, middels de trein bent u in korte tijd op Schiphol of Amsterdam Arena.

INDELING
Begane grond: Goed onderhouden en afgesloten gezamenlijke entree. Lift en trap naar de bovengelegen verdiepingen.

1e Verdieping: Eigen entree met tochtportaal. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de woonkeuken en de slaapkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde ligt de goed bemeten master-bedroom met toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Door de gehele woning ligt een lichte eikenhouten vloer (2021). De gezellige woonkeuken aan de voorzijde is in 2015 gerenoveerd en voorzien van alle gangbare apparatuur. De luxe badkamer en het aparte toilet liggen centraal in de woning en zijn in 2021 hoogwaardig gerenoveerd. Er is gebruik gemaakt van onder andere grote tegels, zwarte kranen en een regendouche en er is ruimte voor een was-/droogopstelling.

In de onderbouw ligt een praktische berging voorzien van licht en elektra.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidige tijdvak loopt t/m 31 augustus 2034 en bedraagt momenteel € 157,77 er is een 5-jaarlijkse indexering. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht vanaf 2023 is al gepasseerd bij de notaris en huidige eigenaren hebben gekozen voor afkopen. De algemene bepalingen van 2016 van voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

KADASTRALE AANDUIDING
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de vierkamerwoning, gelegen op de tweede verdieping en een berging op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend te 1062 JV Amsterdam, Postjesweg 437, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie D, complexaanduiding 7774-A, appartementsindex 42, uitmakende het negenennegentig/zesentwintigduizend tweehonderdvierentwintig (99/26.224e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging van eigenaars is genaamd: 'Vereniging van Eigenaars Postjesweg te Amsterdam'. De vereniging wordt professioneel beheerd door Stedeplan. De servicekosten bedragen € 184,44 plus € 35,47 voorschot stookkosten per maand. Er is een meerjarenonderhoudsplan en een huishoudelijk reglement aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
- Het complex is voorzien van een lift
- Lage erfpacht tot 2034 (ca. € 158), daarna eeuwigdurend afgekocht
- Inpandige berging
- De VvE wordt professioneel beheerd
- Dubbel glas
- Energielabel E
- Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
- Oplevering in overleg
- Notariskeuze koper, regio Amsterdam

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Well divided 3-room apartment with south-facing balcony and indoor storage. The property has been well maintained. For example, a new kitchen was installed in 2015 and a new oak floor and a beautiful luxury bathroom in 2021. The ground rent is low until 2035 (approx. € 158 per year) and thereafter bought off in perpetuity.

SURROUNDINGS AND ACCESSIBILITY
The flat is centrally located near roads (A-10) and within walking distance of shopping facilities for daily needs. For recreation you can visit the Rembrandtpark and the Sloterplas, which is within walking and cycling distance of the apartment. There are great public transport connections, including bus and metro. The nearby train station is located on the Lelylaan, which takes you to Schiphol Airport or Amsterdam Arena in no time.

LAYOUT
Ground floor: Well-maintained and closed communal entrance. Lift and stairs to upper floors.
1st floor: Private entrance with draught portal. The hall gives access to the living room, kitchen diner and front bedroom. At the rear lies the good-sized master bedroom with access to the sunny south-facing balcony. Throughout the house there is a light oak floor (2021). The cosy kitchen at the front was renovated in 2015 and equipped with all common appliances. The luxurious bathroom and separate toilet are located centrally in the house and were renovated to a high standard in 2021. Large tiles, black taps and a rain shower have been incorporated, among other things, and there is space for a washing/drying unit.

In the basement there is a practical storage room with light and electricity.

DETAILS
- The complex has a lift
- Low ground rent until 2034 (approx. € 158), then bought off in perpetuity
- Indoor storage
- The homeowners' association is professionally managed
- Double glazing
- Energy label E
- Ageing and asbestos clause applicable
- Delivery in consultation
- Choice of notary for the buyer, Amsterdam region
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1961

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Overtoomse Veld

Twee van de Amsterdamse 'Westelijke tuinsteden', Slotervaart en haar overkoepelende wijk Overtoomse Veld werden als woonwijken gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Herontwikkeling, marketing acties en actieve lokale politieke inzet hebben een geïntegreerde en gemeenschapsgevoel gecreëerd. Overtoomse Veld kan worden aangeduid als een 'stadspark', aangezien het ligt in de buurt van vele recreatiegebieden zoals Rembrandtpark, Nieuwe Meer en Sloterpark. Deze parken zijn zomers vaak druk bezet met mensen die picknicken en barbecueën in het park. dit heeft er mede voor gezorgd dat er de afgelopen jaren steeds meer verschillende trendy eet- en drinkgelegenheden bij zijn gekomen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder