Vorige | Volgende

Raadhuisstraat 13 B 1541JA Koog Aan De Zaan, Oud Koog

Vraagprijs € 239.500 

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
37 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Let op! bezichtiging ter plaatse is niet mogelijk vanwege vernieuwbouw.
Met trots mogen wij u het volgende aanbieden: het bestaande kantoorpand zal in haar geheel worden vernieuwbouwd tot 2-3 kantoor-/bedrijfruimtes op de parterre en 3 woonappartementen met een eigen buitenterras op de verdieping (alle woonappartementen hebben een eigen ruimte op de parterre voor bijvoorbeeld: een werkkamer, bijkeuken, wasruimte, hobby-ruimte, etc.; deze ruimte, qua m2, zit nog niet in het opgegeven woonoppervlak!). Raadhuisstraat 13B (appartement 1) heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 50,6 m2 incl. onbenoemde ruimte parterre ca. 13,8 m2). Na oplevering zal dit kleinschalige gebouw ('Het Raadshof') een plezierige woon-/werkomgeving worden waarin nieuw en oud naadloos in elkaar over zullen gaan.

De woningen zullen nagenoeg geheel 'woonklaar' worden opgeleverd, dus onder andere inclusief een moderne volledige keuken (v.v. inbouwapparatuur), op de verdieping vloerverwarming, volledig en modern sanitair, laminaatvloeren (kleur uit te kiezen), geheel geďsoleerd en een eigen combi-ketel. Dit is uw kans om nog in 2021 een moderne en instapklare woning met eigen balkon te bemachtigen waarin je je snel thuis zult voelen!

Dit kleinschalige complex is op eigen grond gelegen, zal een actieve Vereniging van Eigenaren hebben en de maandelijkse servicekosten zullen alleszins redelijk zijn (ca. 60,-- tot € 70,-- per maand).

De Raadshuisstraat ligt in Oud-koog. De gezelligheid van de buurt wordt onderstreept door de vele winkeltjes en kleine straten. Winkels, supermarkten, restaurants en scholen liggen op loopafstand. Tevens ligt het NS station op een paar minuten loopafstand. Hiervandaan vertrekken tijdens spitstijden 5 treinen per uur richting Amsterdam. Auto-forenzen rijden in een paar minuten op de snelweg (rijksweg A8; met aansluiting op de ring A10) richting Amsterdam of via de A7 naar Purmerend. Wie in de Zaanstreek blijft, pakt gewoon lekker de fiets. Zo peddel je vlot naar het centrum van Zaandam, waar winkels, terrasjes en café's zich concentreren op het bieden van gezelligheid. Tevens is op korte fietsafstand recreatiegebied het 'Jagersveld' bereikbaar: strandjes, fietsroutes, wandelen, picknicken; het kan allemaal binnen handbereik.

Grijp nu uw kans voor een vernieuwbouwd appartement met balkon, volledige keuken, sanitair en vloerafwerking! Neem snel contact op voor meer informatie.

Bijzonderheden:
- de koopsom is incl.: standaard-keuken (v.v. inbouwapparatuur), volledig sanitair, laminaatvloer, vloerverwarming verdieping. Keuken, sanitair en vloerafwerking zijn als 'meerwerk-opties' uit te breiden;
- er geldt een vaste projectnotaris: Mr. Dijkhuis Koeman Notarissen te Koog aan de Zaan (Hoogstraat 11, 1541 KW);
- te verwachten oplevering: 2e helft 2021;
- bouwjaar 2021 (gebouw dateert uit 1979);
- er zal een opschortende voorwaarde gelden dat binnen 2 maanden (na koop/verkoop) ten minste 2 van de 3 woonappartementen verkocht moeten zijn.

Koopsommen=
- Appartement 13 B € 239.500,-- k.k.
(ca. 50,6 m2 gebruiksoppervlakte incl. onbenoemde ruimte parterre ca. 13,8 m2)
- Appartement 13 C € 239.500,-- k.k.
(ca. 49,3 m2 gebruiksoppervlakte incl. onbenoemde ruimte parterre ca. 8,7 m2)
- Appartement 13 D € 249.500,-- k.k.
(ca. 56,1 m2 gebruiksoppervlakte incl. onbenoemde ruimte parterre ca. 15,5 m2)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-18
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
37 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder