Vorige | Volgende

Raamgracht 6 - 8 1011KK Amsterdam

Huurprijs excl. BTW € 350 per m/jaar

Omschrijving

De voormalige schuilkerk van ongeveer 1.159 m v.v.o. kantoorruimte gelegen in twee geschakelde grachtenpanden aan de Raamgracht 6-8 te Amsterdam. De kantoorruimte is gelegen in hartje Amsterdam aan de Raamgracht, een zijgracht van de Kloveniersburgwal en in de directe nabijheid van de Nieuwmarkt. De voormalige schuilkerk kenmerkt zich door de hoge plafondhoogte, eigen voorzieningen en representatieve entree.
De kantoorruimte is gelegen in hartje Amsterdam tussen de Nieuwmarkt en de Staalstraat en nabij de Kloveniersburgwal. Op zowel de Nieuwmarkt als de Staalstraat zijn gezellige winkels, restaurants en andere voorzieningen
te vinden. De locatie kenmerkt zich ook als een werkgebied waar diverse kleinschalige en representatieve kantoren alsmede de UVA zijn gevestigd.

BESCHIKBAARHEID
De kantoorruimte beschikt over 1.159 m v.v.o

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg of door middel van vergunningensysteem. Ook zijn er parkeergarages in de omgeving aanwezig.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 350,- per m per jaar, exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
Eigen service kosten

HUURTERMIJN
Vijf (5) jaar met een verlenging van vijf (5) jaar

SPECIFICATIES & VOORZIENINGEN
- Representatieve entree
- Centrale verwarming middels radiatoren
- Toiletgroepen
- Liftinstallatie
- Buitenzonwering
- Kabelgoten
- Pantry
- Energielabel B

--------

The former secret church of approximately 1,159 sqm l.f.a. office space located in two linked canal houses at Raamgracht 6-8 in Amsterdam. The office space is located in the heart of Amsterdam on the Raamgracht, a side canal of the Kloveniersburgwal and in the vicinity of the Nieuwmarkt. The former hidden church is characterized by the high ceiling height, its own facilities and representative entrance.
The office space is located in the heart of Amsterdam between Nieuwmarkt and Staalstraat and near Kloverniersburgwal. Cozy shops, restaurants and other facilities can be found on both Nieuwmarkt and Staalstraat. The location is also characterized as a work area where various small-scale and representative offices as well as the University of Amsterdam are located.

AVAILABILITY
The office space has 1,159 sqm l.f.a.

PARKING
Paid parking on the public road or by means of a permit is possible. There are also several parking garage in the vicinity.

RENTAL PRICE
The rent for the office space is 350.- per sqm. per year to be increased with VAT

SERVICE CHARGES
Own service cost

LEASE TERM
Five (5) years with an extension of five (5) years

SPECIFICATIONS & FACILITIES
- Representative entrance
- Central heating through radiators
- Toilet groups
- Elevator
- Exterior blinds
- Cable trays
- Pantry
- Energy label B
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.159 m²
In units vanaf
1.159 m²
Perceel
185 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
5
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder