Vorige | Volgende

Recht Boomssloot 32 - I 1011EB Amsterdam

Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Deze woning is verhuurd. Bent u op zoek naar vergelijkbare huurwoning, bezoek dan onze website www.brinkborgh.nl en bekijk ons actuele huuraanbod.

Hoogwaardig gerenoveerd 3-kamer appartement van circa 54 mē gelegen in het hart van de stad. De woning ligt aan de gracht, om de hoek van de Nieuwmarkt.

NIET VOOR DELERS
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Entree van de woning op de eerste verdieping. De woonkamer met open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De complete en moderne keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, vaatwasser, een koelkast inclusief vriesvak en een combi oven/magnetron. Vanuit de woonkamer is de ruime badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad en een wastafelmeubel v.v. 2 mengkranen. Het toilet met fontein is separaat net als het washok (voorzien van wasmachine). De beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamers meten respectievelijk circa 8,8 mē (2.84 x 3.12) en circa 6,4 mē (1.65 x 3.89).

DE LIGGING
Dit appartement is gelegen aan een rustige gracht om de hoek van de gezellige Nieuwmarkt. In de directe nabijheid bevinden zich talloze gezellige cafeetjes en restaurants waar u heerlijk kunt vertoeven. Uitstekende openbaar vervoerverbindingen in de omgeving (o.a. diverse metro, bus -en tramverbindingen).

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een gerenoveerde woning (renovatie jaar 2018). De woning is voorzien van een moderne keuken met complete inbouwapparatuur en modern sanitair. Alle wanden en plafonds zijn glad gestukt. Daarnaast is er in het gehele appartement een mooie laminaat vloer gelegd. De woning beschikt over volledig dubbel glas en fraaie raambekleding (o.a. luxaflex en gordijnen in alle vertrekken).

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt;
-Huurprijs is excl. G/W/L;
-Waarborgsom van 2 maanden;
-Minimale huurtermijn is 1 jaar;
-Voor dit object geldt een inkomenseis met als uitgangspunt een bruto maandinkomen van minimaal 4x de netto huurprijs.

This property is rented out. If you are looking for a comparable rental property, please visit our website www.brinkborgh.nl and view our current listings.

High-quality renovated 3-room apartment of approximately 54 mē located in the heart of the city. The house is located on the canal around the corner from the Nieuwmarkt.

NOT FOR SHARERS
At the request of the landlord, it is not possible to make this property available to sharers. Sharers are understood to mean students and/or friends who rent the house together. The cohabitation of 2 or more (highly educated) working persons is also not possible. A couple or a family is eligible for this home.

THE LAYOUT
Entrance of the house is on the first floor. The living room with open kitchen is located at the front of the house. The complete and modern kitchen is equipped with a 5-burner gas stove, an extractor hood, a dishwasher, a refrigerator including a freezer compartment and a combi oven / microwave. The spacious bathroom can be reached from the living room. The bathroom has a walk-in shower, a bath and a washbasin with 2 mixer taps. The toilet with fountain is separate, just like the laundry room (with washing machine). Both bedrooms are located at the rear of the house. The rooms measure approximately 8.8 mē (2.84 x 3.12) and approximately 6.4 mē (1.65 x 3.89) respectively.

LOCATION
This apartment is located on a quiet canal around the corner from the lively Nieuwmarkt. In the immediate vicinity there are numerous cozy cafes and restaurants where you can relax. Excellent public transport connections in the area (including various metro, bus and tram connections).

THE MAINTENANCE
This is a renovated house (renovation year 2018). The house is equipped with a modern kitchen with complete appliances and modern sanitary facilities. All walls and ceilings are plastered smoothly. In addition, a beautiful laminate floor has been laid throughout the apartment. The house has full double glazing and beautiful window coverings (including blinds and curtains in all rooms).

PARTICULARITIES
-Not suitable for sharers;
-Rental price is excl. G/W/L;
-Deposit of 2 months;
-Minimum rental period is 1 year;
-An income requirement applies to this object, based on a gross monthly income of at least 4x the net rent.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Nieuwmarkt/Lastage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder