Vorige | Volgende

Regenboogforel 44 1562KJ Krommenie

Bouwjaar
1997
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
139 m²

Omschrijving

Een parel van een woning! Deze ruime en keurig afgewerkte tussenwoning met 4 ruime slaapkamers bevindt zich in het geliefde “plan Willis” in Krommenie.

Deze ruime en lichte tussenwoning heeft een zeer gunstige ligging. En is dit jaar nog volledig gerenoveerd op de keuken na (2018). Via de ruime voortuin stap je de woning binnen. En vanuit de woonkamer heb je heerlijk vrij uitzicht door de grote raampartij aan de voorzijde. De woonkamer is extra comfortabel gemaakt door de aanwezige vloerverwarming. De keuken is ingericht met een 5-pits gasfornuis, oven, koel-vries combinatie en afzuigkap. De begane grond beschikt over een ruime hal en een modern toilet. Via de grote schuifpui kom je in de volledig betegelde en onderhoudsvrije achtertuin die gelegen is op het Oosten. Deze achtertuin beschikt over een ruime berging die voorzien is van elektra.

De eerste verdieping is net zoals de rest van de woning voorzien van een drempelloze pvc vloer. Deze verdieping biedt drie goed bemeten slaapkamers met gestuukte wanden. Tevens is de volledig nieuwe badkamer op deze verdieping te vinden die voorzien is van een inloop douche, toilet en wastafel met meubel

De bovenste verdieping dient ook als slaapvertrek. Door de dit jaar nog aangebrachte dakkapel is deze kamer heel ruim en licht. Hier bevindt zich ook nog een splinternieuwe cv-ketel.

Kortom een compleet gerenoveerde woning in een prachtige en populaire woonwijk!

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk.

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, tv en internet.

Huurperiode
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimale huurtermijn van 1 jaar en maximaal 2 jaar.

Algemeen
Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm
Uw brutogezinsinkomen dient circa 3 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.

Waarborgsom
3 maanden huur.

Huisdieren
Niet toegestaan.

Roken
Niet toegestaan.

Drugsgebruik
Niet toegestaan.

Bezichtigingen
Wanneer u een bezichtigingsafspraak wilt maken voor deze woning, stuurt u ons een e-mail.
Vervolgens ontvangt u van ons een aanvraagformulier welke uw compleet ingevuld moet retourneren. Voldoet u aan de gestelde voorwaarde dan zullen wij een afspraak maken voor bezichtiging.

Aanvraagformulier
Op het aanvraagformulier worden gegevens gevraagd m.b.t. uw inkomen.

Inkomensgegevens:
Voordat een overeenkomst wordt getekend ontvangen wij van u een recente loonstrook en werkgeversverklaring. Indien u geen werkgever heeft, dient u een recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening te overleggen. Tevens dient een kopie van uw legitimatiebewijs bijgevoegd te worden aan het aanvraagformulier. U gaat akkoord dat er een krediet-check wordt gedaan als u de woning wilt huren.
Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons kantoor.
Saen Garantiemakelaars kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
125 m²
Perceeloppervlakte
139 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder