Vorige | Volgende

Reguliersdwarsstraat 98 E 1017BN Amsterdam

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*See English translation below*

Elegant wonen in een volledig high-end nieuwbouwappartement midden in het centrum van Amsterdam.

Bijzonder wonen in één van de luxe appartementen van het kroonproject "The Artesia" aan de Reguliersdwarsstraat 98, 100 en 106. Dit driekamer appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een loggia gelegen op het zuiden. Het hoge afwerkingsniveau en de materiaal keuzes dragen bij aan een stijlvolle woonbeleving. De achterzijde van het appartement en het balkon kijken uit op een drievoudige tuin ontworpen door de internationaal bekende tuinarchitect Piet Oudolf. Het uitzicht op deze beschutte binnentuin wordt adembenemend.

Een rondleiding

De derde verdieping
Bij binnenkomst middels de gemeenschappelijke trap of lift spreekt de moderne open woonkeuken aan de achterzijde direct tot de verbeelding. De maatwerk keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een kookeiland met ontbijtbar. De woonkamer krijgt veel daglicht binnen door de verschillende ramen en daardoor ontstaat er een ruimtelijk en open gevoel. Aan de voorzijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en de badkamer voorzien van wastafel, douche en bad. Op de hal bevindt zich een separaat toilet. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en er is een lichtplan aanwezig. Er zijn lichte materialen en kleuren gebruikt wat een gevoel van elegantie en luxe geeft.

Het project
The Artesia bestaat uit een drieluik van 17e-eeuwse panden, gelegen op Herengracht 539 – 543 en de bijbehorende gebouwen aan de daarachter gelegen Reguliersdwarsstraat. Dit betreft de huisnummers 98, 100 t/m 104 en 106, waaronder het originele koetshuis.

De woningen worden aangesloten op een WKO-installatie met 17 grondwaterbronnen van circa driehonderd meter diep. De bronnen leveren middels de geplaatste warmtepompen verwarming hetzij verkoeling. Ook worden de panden en appartementen bouwkundig geïsoleerd door middel van voorzetwanden, geïsoleerde vloeren en daken. Op deze manier wordt een gasloos complex gerealiseerd met energielabel A++(+). Het projectontwerp is gedaan door Hofman Dujardin die zich richten op een high-end look and feel.

De omgeving en bereikbaarheid
De Reguliersdwarsstraat kenmerkt zich door het dorpsachtige karakter in het centrum van Amsterdam. De omgeving biedt een groots aanbod van winkels, restaurants, terrassen, koffiecafeetjes en culturele hotspots zoals het Rijksmuseum, De Hermitage, Koninklijk Theater Carré, Hortus Botanicus en Artis. De woning is uitstekend te bereiken door de diverse tram- en bushaltes en het metrostation van de Noord/Zuidlijn op het Rokin.

De bijzonderheden
- Beschikbaar: per direct;
- Huurprijs: € 2.750,- excl. per maand;
- Huurperiode; min. 12 maanden;
- Borg: 2 maanden huur;
- CPI + 1%;
- Gestoffeerd.

Meer ontdekken? Download het BRSM-magazine of bezoek de Broersma website.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elegant living in a completely high-end new-build apartment in the center of Amsterdam.

Special living in one of the luxury apartments of the crown project "The Artesia" at Reguliersdwarsstraat 98, 100 and 106. This three-room apartment is located on the third floor and has a loggia facing south. The high level of finish and the choice of materials contribute to a stylish living experience. The rear of the apartment and the balcony overlook a triple garden designed by the internationally renowned landscape architect Piet Oudolf. The view of this secluded courtyard garden is breathtaking.

A tour

The third floor
Upon entering via the communal staircase or elevator, the modern open kitchen at the rear immediately appeals to the imagination. The custom-made kitchen is equipped with various built-in appliances and a cooking island with breakfast bar. The living room receives a lot of daylight through the various windows, which creates a spacious and open feeling. At the front are the two spacious bedrooms with fitted wardrobes and the bathroom with sink, shower and bath. There is a separate toilet in the hall. The entire apartment has underfloor heating and a lighting plan is available. Light materials and colors have been used which gives a feeling of elegance and luxury.

The project
The Artia consists of a triptych of 17th-century buildings, located at Herengracht 543 and buildings built on the Reguliersdwarsstraat behind it. This concerns house numbers 98, 100 to 104 and 106, including the original coach house.

The homes will be connected to a ATES installation with 17 groundwater sources of approximately three hundred meters deep. The sources include the installed heat pumps for heating or cooling. The buildings and apartments are also architecturally insulated by means of retaining walls, underlying floors and roofs. In this way a gasless complex is realized with energy label A++(+). The project design was done by Hofman Dujardin who focus on a high-end look and feel.

The environment and accessibility
The Reguliersdwarsstraat is formed by the village-like character in the center of Amsterdam. The area offers a wide range of shops, restaurants, terraces, coffee cafes and cultural hotspots such as the Rijksmuseum, De Hermitage, Royal Theater Carré, Hortus Botanicus and Artis. The house is easily accessible by the various tram and bus stops and the metro station of the North / South line on the Rokin.

The specifications
- Available: directly;
- Rental price: € 2.750,- excl. utilities etc. per month;
- Rental term; a minimum of 12 months;
- Security deposit: 2 months' rent;
- CPI + 1%;
- Unfurnished.

Curious? Download the BRSM-magazine or visit the Broersma website.

This information was drafted with the utmost care. However, we are not liable for any unintended omission or inaccuracy, etcetera nor any consequences related thereto. All measurements and sizes are indicative only.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder