Vorige | Volgende

Rijshornstraat 0 ong 1435HJ Rijsenhout

Bouwjaar
nvt
Perceeloppervlakte
1.147 m²

Omschrijving

Een unieke kans! Hier kunt u binnen de kaders van het bestemmingsplan uw eigen droomwoning realiseren! Dit woningbouwkavel van circa 1.147m2 groot, is kadastraal bekend als Sectie AM gemeente Haarlemmermeer perceelnummer 2095. Tevens heeft u de mogelijkheid om extra grond bij dit kavel te kopen.

De locatie is gelegen aan de (parallelle) Rijshornstraat tussen huisnummer 94 en 98 in Rijsenhout. Rijsenhout ligt op één van de meest mooie en bijzondere plekken van Haarlemmermeer, aan de westoever van de Westeinderplassen. De Westeinderplassen, de Ringvaart en de glastuinbouw zijn verbonden aan de geschiedenis van het dorp. Het is een dorp met twee gezichten. Aan de ene kant het ontspannen wonen in een dijkdorpje aan de Ringvaart en aan de plas. Aan de andere kant het dorp in een dynamische omgeving waar glastuinbouw, luchtvaart, economie en infrastructuur dichtbij zijn. Met 10 minuten bent u op Schiphol en Amsterdam of Amstelveen bereikt u in een kwartier. 

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan is te vinden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met het planidentificatienummer NL.IMRO.0394.BPGryrijshornstr-C001. Het plan is genaamd ''Rijshornstraat'' en vastgesteld op 2022-04-28. 

Op het perceel is de mogelijkheid om zelf binnen de kaders zoals opgenomen in bestemmingsplan een woning te (laten) realiseren. In het opgestelde kavelpaspoort vindt u de belangrijkste informatie over de eisen vanuit het bestemmingsplan vereenvoudigd uitgewerkt. Het kavelpaspoort is te downloaden of u kunt alle informatie per mail aanvragen bij Heemborgh makelaars Nieuw-Vennep.

Levering van de kavel
De kavel wordt opgeleverd in de huidige staat waarin het zich thans bevindt (september 2022). Dit betekent dat de grond geschikt is voor de beoogde bestemming wonen met daarbij behorende tuin, erf, minimaal twee parkeerplaatsen en bijbehorende gebouwen. Er loopt een hoofdtracé voor de riolering en nutsvoorzieningen langs de kavel. U kunt dus direct aan de slag met de bouw van uw woning. Als koper dient u zelf de bouw- en huisaansluitingen van de riolering en nutsvoorzieningen en de in-uitrit te regelen. De gemeente Haarlemmermeer heeft aardgasloze aansluitingen geëist.

Bijzonderheden:
- De kans om uw eigen droomwoning te realiseren!
- Een kavel van 1.147 m2 met de mogelijkheid om extra grond bij te kopen (informeer naar de mogelijkheden bij de makelaar)
- Wonen nabij de Westeinderplassen
- De snelwegen A4 en A44 zijn gemakkelijk te bereiken
- Koper dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning)

Interesse?
Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor Heemborgh Makelaars Nieuw-Vennep. De inschrijving voor de kavels loopt tot en met vrijdag 23 september a.s. 15:00 uur. Inschrijfformulieren kunt u aanvragen via de makelaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.147 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder