Vorige | Volgende

Rinus Michelslaan 287 1061MB Amsterdam, Laan van Spartaan

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
129 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning, welke al bijna opgeleverd wordt!
Een schitterend 3-kamer appartement van 129 m2 gelegen op de vijfde verdieping van 'De Spartaan', hebben wij nu in verkoop.

Omgeving:
Laan van Spartaan is een jonge woonwijk in Bos en Lommer net buiten de Ring A10 en vlakbij de binnenstad van Amsterdam. Een wijk waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd. Er is water (de Erasmusgracht), ruimte, veel licht en vooral veel groen (Erasmus en Rembrandtpark nabij). De woning is ook zeer goed bereikbaar, met de fiets en het openbaar vervoer ben je binnen 15 minuten op de Dam. Maar ook met een sloepje vaar je vanaf de Erasmusgracht zo naar het centrum. Met de auto rij je ook zo de A10 op, eventueel is het mogelijk er een parkeerplaats bij de kopen voor ca € 25.000,- inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht, in het naastgelegen ROC gebouw. Dit is een indicatie verkoopprijs, deze parkeerplaats wordt verkocht door de ontwikkelaar.

Indeling:
De woning is gelegen op de vijfde verdieping van "de toren" in de Spartaan. Door de dubbele hoek kijk je uit over de binnentuin van het nieuwbouwproject, de voetbalvelden en richting de stad! Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een vergrootte badkamer t.o.v. de badkamer uit de bouw, een separaat toilet, een aparte technische ruimte en een inpandige berging met daarin de wasmachine en droger aansluiting.

De woning wordt opgeleverd met keurig sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer. De vloertegels zijn 30 x 30 cm groot in het antraciet en de vloer 30 x 45 cm in het wit, in beide ruimtes betegeld tot aan het plafond. De verkoper heeft de badkamer iets vergoot richting de slaapkamer , waardoor er een vrijstaand bad in kan. Ook de keuken zit al bij de prijs inbegrepen, voorzien van een prachtig natuurstenen blad, elektrische kookplaat, afzuiger, vaatwasser, oven en Siemens koelkast en aparte vriezer voor 232 liter!

Wens je een derde slaapkamer? Dat kan door de koper na oplevering relatief gemakkelijk gerealiseerd worden!

Verkoopprocedure:
Heeft u interesse in deze woning? Laat het ons weten!
Wij kunnen helaas nog geen bezichtiging plannen, daarom sturen wij u bij interesse in de woning een informatiepakket van de woning toe, naar aanleiding van dit informatiepakket kunt u vragen om een verkoopgesprek. U wordt dan uitgenodigd bij ons op kantoor voor een gesprek met onze verkopend makelaar.

Bijzonderheden:
- Uiterlijke oplevering Q1 2021;
- Keuken & badkamer al in de prijs inbegrepen;
- Erfpacht, vastgezet voor en bedrag van € 1075,00 per jaar tot 01 oktober 2026;
- Algemene bepalingen 2000 van toepassing;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Voordeel overdrachtsbelasting ten faveure van verkoper;
- VVE zal professioneel beheerd worden, maar moet nog worden opgestart;
- Servicekosten van circa € 205,50 per maand voor appartement, inclusief berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning tijdens de bouwperiode;
- De woning wordt opgeleverd zodra de huidige eigenaar de sleutel heeft ontvangen;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-10-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder