Vorige | Volgende

Robert Kochplantsoen 2 1097GH Amsterdam

Bouwjaar
2016
Woonoppervlakte
144 m²

Omschrijving

Trefpunt van de wijk!
Op de begane grond van het woongebouw bieden wij aan een multifunctionele ruimte van ca. 144 m2 aan met (dag-)horecabestemming en terrasmogelijkheden. In de plint zijn tevens verschillende (zorg)voorzieningen. Zoals huisartsen, een apotheek, een fysiotherapeut en een pedicure.

Jeruzalem vernieuwt
Het project is een onderdeel van de vernieuwing van de hele wijk. In het stedenbouwkundig plan is veel aandacht voor het duurzamer en energiezuiniger maken van woningen. Verder houden alle betrokken partijen in dit planproces rekening met de cultuurhistorische waarden en de betekenis van de bijzondere wijk Jeruzalem die deels rijksmonument is geworden. Stadsdeel Oost is al eerder gestart met de vernieuwing waarbij de openbare ruimte is aangepakt en een Brede School is gerealiseerd.

Object: HOEK ruimte va ca. 144 m² BVVO gelegen op de begane grond. De ruimte wordt als zijnde kaal-/casco opgeleverd.

Bereikbaarheid: De locatie is per auto uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer (metro, tram en bus) is de locatie eveneens prima te bereiken.

Huurprijs: € 145,- per m²/jr vrij van BTW en exclusief servicekosten

Servicekosten: Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 39,-excl. BTW per maand

Zekerheidsstelling:Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW

Energiekosten: Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

B.T.W.: Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie : Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: 5 + 5 jaar

Huurovereenkomst: op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.), model oktober 2012.

Oplevering: In overleg / per direct

Inlichtingen:
Van der Linden Bedrijfsmakelaars,
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 37 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
144 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Frankendael

Frankendael is een wijk in de polder Watergraafsmeer in stadsdeel Amsterdam Oost. De wijk ligt rondom Park Frankendael en wordt begrensd door de Transvaalkade, de Middenweg, de Kruislaan en de Weesperzijde. Rijksmonument Frankendael Frankendael is een wijk in de Watergraafsmeer, in Amsterdam-Oost. De wijk, die vroeger Tuindorp Frankendael heette, wordt ook wel Jeruzalem genoemd. Deze naam is ontleend aan het uiterlijk van de huizen, die met hun witte betonnen muren en platte daken aan de bebouwing van Jeruzalem doen denken. De wijk en woningen zijn ontworpen door de stedenbouwkundigen en architecten Cornelis van Eesteren, Ko Mulder, Benjamin Merkelbach, Charles Karsten, Piet Elling en Mart Stam. De wijk is gebouwd tussen 1950 en 1954 en kreeg in 2010 de status van rijksmonument. Lommerrijke wijk Naast Park Frankendael en het Darwinplantsoen is er veel ander groen in de wijk. In onder andere de Maxwellstraat, Einthovenstraat en Pekelharingstraat staan lage eengezinswoningen uit begin jaren ’50 omringd door bomen en lommer. Voor een deel zijn de (duplex)woningen aan vernieuwing toe. De woningcorporaties gaan die plannen voor de buurt stapsgewijs uitvoeren. Huis Frankendael De drooglegging van de Watergraafsmeer werd rond 1629 volbracht. In de loop van de zeventiende eeuw en ook de eeuw erna werden er ruim veertig hofsteden en buitenplaatsen in de polder aangelegd. Slechts één buitenplaats hiervan is nog intact: Huis Frankendael, uiteraard ook naamgever van de wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder