Vorige | Volgende

Rode Ring 47 F 1566HR Assendelft

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
119 m²

Omschrijving

Te Huur

Nieuwe en afgewerkte bedrijfsunits en een
prachtige kantoorvleugel in bedrijfsverzamelgebouw
Businesspark ‘Saendelft’ aan de Rode Ring.

Businesspark ‘Saendelft’ betreft een markant onder architectuur ontworpen gebouw met een bijzondere roodkoperen gekleurde gevel. Het onderscheidt zich duidelijk in uitstraling en bouwkwaliteit waardoor u zich op een herkenbare locatie zal vestigen.

Het project is gelegen aan de Rode Ring 45A t/m 49N te Assendelft. Dit is een relatief klein industrieterrein, direct gelegen tegen de woonwijk “SAENDELFT”. Door de ligging aan de hoofdweg van het gebied is het complex uitstekend zichtbaar en is uw bedrijf goed bereikbaar.

Businesspark ‘Saendelft’ betreft een bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 32 units. Aan de zijkant van het complex bieden wij drie bedrijfsunits met kantoor aan. Aan de voorzijde zijn zes zelfstandige kantoorunits gerealiseerd waar wij een kantoorunit voor de verhuur mogen aanbieden.

Rode Ring 45 B, 45 C en 45 D zijn units met een bedrijfshal op de begane grond en op de 1e verdieping een kantoor. In totaal meten deze units 118 m2 bvo en hebben elk een eigen parkeerplaats.
Rode Ring 47 F is een prachtig lichte kantoorruimte op de 1e verdieping en is onderverdeeld in een kantoorruimte van 102 m2 en een balkon van ca. 17 m2.
Deze unit heeft een prachtige glazen gevel en beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

De bedrijfsunits 45 B, C & D zijn afgewerkt met een warmtepomp systeem dat zowel kan verwarmen als koelen, een ventilatiesysteem, elektrische installatie met verlichting, toiletruimte op de begane grond en op de 1e verdieping een systeemplafond met LED inbouwverlichting, gesausde wanden en een keukenblok.
De kantoorvleugel heeft dezelfde afwerking maar beschikt ook over een balkon over de gehele breedte.

Huurprijs bedrijfsunits € 950,-- exclusief btw per maand.
Huurprijs kantoorunit: € 995,-- exclusief btw per maand.

Beschikbaarheid:
Rode Ring 45 B te Assendelft VERHUURD
Rode Ring 45 C te Assendelft VERHUURD
Rode Ring 45 D te Assendelft
Rode Ring 47 F te Assendelft

DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
119 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder