Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Roerstraat 20 IV 1078LP Amsterdam, Scheldebuurt Midden

Vraagprijs € 295.000 

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
42 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

FOR RENT! Nice studio apartment of approximately 42 m2 with a balcony in one of the most beautifull streets of the popular Rivierenbuurt bordering the Maasstraat!Description:
This apartment is located on the fourth also top floor of a monumental building and is well divided.
Through the hall you have access to all rooms.
The living room is located over the entire depth of the house. The living room is of good size and has double doors to a balcony. You look out on the inner gardens here. The living room is also provided with two built in closets.
The kitchen is sepertaely and centrally located. It is accessible via the hall and is equipped with a kitchenette. You can access the balcony from here as well.
In addition, you will find a good sized bedroom with directly opposite the bathroom. The bathroom is in a good condition and equipped with toilet, sink, a new walk-in shower and a connection for the washing machine.
In short, a wonderfull home to live in at a top location!

Location and surroundings:
Located in the charming Rivierenbuurt. Within walking distance of a very varied range of shops in the Maasstraat. Near public transport and the stations Amstel and Rai and of course the North South line stop at Europaplein. Convenient location to the city center and highway roads Ring A10 and the A9.
The apartment is also located near the popular district "de Pijp" with its many restaurants, shops and the daily Albert Cuyp market. Paid parking in front of the door available, there is currently no waiting list.

Layout:
Entrance on the fourth floor, hall, living room, kitchen, bedroom, bathroom with shower, sink and toilet, balcony.

Particularities:
-Rental price is ??? 1400, - per month excluding gas / water / electricity
-Not furnished
-Minimum rental period 1 year
-Deposit 1 month rent
-Approx. 42 m2 living space
-Not suitable for rent sharing and students
-Available from 2 December 2019

Selling points:
-Top location in the Rivierenbuurt
-Top floor (no upstairs neighbors)
-New floor and shower
-Double glass
-New heating system, more energy efficient

__________________________________________________________________________________________

TE HUUR! Leuk studio-appartement met balkon van circa 42 m2 in ????n van de mooiste straten van de populaire Rivierenbuurt grenzend aan de Maasstraat!

Omschrijving Woning:
Dit appartement ligt aan de achterzijde op de vierde tevens bovenste verdieping van een monumentaal pand en is goed ingedeeld.
Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Over de gehele diepte van de woning ligt de woonkamer. De woonkamer is van goed formaat en heeft openslaande deuren naar een balkon. U kijkt hier uit op de binnentuinen. In de woonkamer heeft u thans twee opbergkasten.
De gesloten keuken ligt centraal en is bereikbaar via de hal. Deze is voorzien van een keukenblok en geeft ook toegang tot het balkon.
Daarnaast vindt u een grote slaapkamer met direct daar tegenover de badkamer. De badkamer is in een goede staat en voorzien van toilet, wastafel, een vernieuwde inloopdouche en een wasmachine-aansluiting.
Kortom een heerlijke woning om te wonen op een top locatie!

Ligging en Omgeving:
Gelegen in de sfeervolle Rivierenbuurt. Op loopafstand vindt men een zeer gevarieerd winkelaanbod in de Maasstraat. Nabij openbaar vervoer en de stations Amstel en Rai en natuurlijk de Noord Zuid lijn halte Europaplein. Gunstige ligging t.o.v. het centrum en uitvalswegen Ring A10 en de A9.
Het appartement ligt vlakbij het populaire stadsdeel "de Pijp" met zijn vele restaurantjes, winkeltjes en de dagelijkse Albert Cuyp markt. Betaald parkeren voor de deur, er is momenteel geen wachtlijst.

Indeling woning:
Entree op de vierde verdieping, hal, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet, balkon.

Bijzonderheden:
-Huurprijs bedraagt ??? 1400,- per maand exclusief gas/water/licht
-Ongemeubileerd
-Minimale huurperiode 1 jaar
-Waarborgsom 1 maand huur
-Circa 42 m2 woonoppervlakte
-Niet geschikt voor woningdelers en studenten
-Beschikbaar per 2 december 2019

Bijzondere kenmerken:
-Top locatie in de Rivierenbuurt
-Bovenste verdieping (geen boven buren)
-Nieuwe vloer en douche
-Dubbel glas
-Nieuwe cv-installatie, meer energiezuinig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 50 p/m
Aanmeldingsdatum
06-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder