Vorige | Volgende

Rokin 118 B 1012LB Amsterdam

Huurprijs € 3.750 per maand

Bouwjaar
-1905
Woonoppervlakte
150 m²

Omschrijving

THE FAÇADE

Rokin 118B

Monumentale kantoorruimte met indrukwekkende lichtinval aan het Rokin.

Werken in een representatieve kantoorruimte in het centrum van Amsterdam aan het Rokin. Het Rijksmonument is gelegen op een levendige- binnenstedelijke locatie nabij de Munt, parallel aan de Kalverstraat en tegenover het metrostation Rokin. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en voorzien van een prachtige monumentale pui met veel glaswerk. Daarnaast maakt de vrije hoogte alsmede de lichtinval deze recent gerenoveerde ruimte uniek. Kortom een unieke locatie voor bedrijven die zich willen onderscheiden van de reguliere kantoorgebruiker.

Het gebouw
Het Rijksmonument is gebouwd in 1709 en kenmerkt zich door de gevel onder rechte lijst met consoles. Het Rokin is een van de belangrijkste straten van de stad. Hij maakt deel uit van de 'Rode Loper' - de entree en hoofdroute van de stad van het Centraal Station tot de Ferdinand Bolstraat.

De omgeving
De kantoorruimte ligt in een levendige binnenstedelijke locatie nabij de Munt parallel aan de Kalverstraat. Het uitgebreide aanbod van winkels, restaurants, kroegjes en terrasjes in de omgeving maken dit een waanzinnige locatie evenals de uitstekende bereikbaarheid middels het openbaar vervoer.

De bereikbaarheid
Voor de deur, op het Rokin is de tramhalte voor lijn 4 richting RAI, lijn 14 richting Flevopark en lijn 24 richting VUmc. Tevens is op loopafstand de halte van de Noord/Zuidlijn die zorgen voor een optimale verbinding met alle delen van de stad en het Centraal Station. Met de auto is de kantoorruimte te bereiken via de S-100 en Weesperstraat.

De parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk bij parkeergarage Rokin gelegen aan het Rokin 55 of Parking Rokin aan het Rokin 67 middels betaling of een vergunningensysteem.

De huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.
Een kortere huurperiode is onder voorwaarden bespreekbaar.

De bijzonderheden
- Rijksmonument
- Bijzondere lichtinval
- Pantry (met vaatwasser en koelkast)
- Vernieuwde vloerafwerking
- Gemeenschappelijke entree
- Koeling-/verwarmingsinstallatie

Meer ontdekken? Download het BRSM-magazine of bezoek de Broersma website.

Voor de overige bepalingen wordt verwezen naar onze website.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
150 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Nieuwe Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder